En israelsk te fra Galilea gjør fortiden suksess i verdens fremste land for elskere av te. En ny israelsk te har nylig kommet til det engelske markedet og vunnet hjertene til mange av Londons tefanatikere, skriver Ynet News. Den israelske teen er produsert i Betlehem i Galilea av et lite selskap som heter The Spicy Way.  "Hvem ville trodd vi skulle klare å selge te i det mest eksklusive markedet”, sier Avi Zithersphieler, grunnlegger og eier av The Spicy Way til Ynet News. Noen ville vurdere den israelske tesuksessen som et tilfelle av " å selge is til eskimoene," men det er et kjent faktum at engelskmennene ikke produserer sin egen te, og bruker importvarianter fra hele verden.  Teblader er ikke tradisjonelt dyrket i Israel, men gården produserer sine egne urter og importerer andre ingredienser. Det gjør at femti prosent av produktet er hjemmelaget. Teproduktene fra den israelske farmen ble første gang lansert i det engelske markedet i mai i fjor, og ble solgt i syv mindre butikker. I dag selges produktene i 23 butikker i London. Gården har allerede solgt flere tonn te i England, og planlegger å starte en kjede. Det blir også solgt urter og krydder i utvalgte butikker.

En israelsk te fra Galilea gjør fortiden suksess i verdens fremste land for elskere av te. En ny israelsk te har nylig kommet til det engelske markedet og vunnet hjertene til mange av Londons tefanatikere, skriver Ynet News. Den israelske teen er produsert i Betlehem i Galilea av et lite selskap som heter The Spicy Way.  “Hvem ville trodd vi skulle klare å selge te i det mest eksklusive markedet”, sier Avi Zithersphieler, grunnlegger og eier av The Spicy Way til Ynet News.

Noen ville vurdere den israelske tesuksessen som et tilfelle av ” å selge is til eskimoene,” men det er et kjent faktum at engelskmennene ikke produserer sin egen te, og bruker importvarianter fra hele verden.

 Teblader er ikke tradisjonelt dyrket i Israel, men gården produserer sine egne urter og importerer andre ingredienser. Det gjør at femti prosent av produktet er hjemmelaget.

Teproduktene fra den israelske farmen ble første gang lansert i det engelske markedet i mai i fjor, og ble solgt i syv mindre butikker. I dag selges produktene i 23 butikker i London. Gården har allerede solgt flere tonn te i England, og planlegger å starte en kjede. Det blir også solgt urter og krydder i utvalgte butikker.