Israels Transportdepartementet har godkjent import av 13 Renault Fluence elbilerfor  Better Place Company, som ønsker  å teste sin infrastruktur. Bilene er ventet å ankomme i løpet av de neste par ukene. De fikk en spesiell tillatelse til å bli tatt inn i landet for å teste ut oppladingsstasjonene som allerede finnes på flere steder, blant annet i Better Place besøkssenter i nærheten av Tel Aviv. Better Place målsetning er å komme i kommersiell drift i 2011 under forutsetning av å være godkjent av israelske standarder. Israel vil være det første landet der selskapets system er helt gjennomført. Deretter vil Danmark følge etter. Better Place ble grunnlagt av israelske gründer Shai Agassi og er basert i California og Israel. Selskapets hovedmål er å redusere global avhengighet av drivstoff ved å akselerere distribusjon av elbilinfrastruktur og fasiliteter. httpv://www.youtube.com/watch?v=cPKiLJr1yz8

Israels Transportdepartementet har godkjent import av 13 Renault Fluence elbilerfor  Better Place Company, som ønsker  å teste sin infrastruktur. Bilene er ventet å ankomme i løpet av de neste par ukene. De fikk en spesiell tillatelse til å bli tatt inn i landet for å teste ut oppladingsstasjonene som allerede finnes på flere steder, blant annet i Better Place besøkssenter i nærheten av Tel Aviv. Better Place målsetning er å komme i kommersiell drift i 2011 under forutsetning av å være godkjent av israelske standarder. Israel vil være det første landet der selskapets system er helt gjennomført. Deretter vil Danmark følge etter.

Better Place ble grunnlagt av israelske gründer Shai Agassi og er basert i California og Israel. Selskapets hovedmål er å redusere global avhengighet av drivstoff ved å akselerere distribusjon av elbilinfrastruktur og fasiliteter.