Israel og India tar nå et stort løft for å videreutvikle den allerede voksende bilaterale handelen mellom de to land, melder Reuters. Israel og India vil trolig signere en frihandelsavtale neste år."Det gigantiske indiske markedet er fullt av uendelige muligheter for israelske selskaper, hvorav mange allerede er aktive der. De kan nå utvide sitt marked," sier Israels finansminister Yuval Steinitz til Ynet News.  Finansministeren har planer om å besøke India i februar. ”Frihandelsavtalen mellom Israel og India vil frita mange eksport- og importvirksomheter fra avgifter i begge nasjonene”, sa Yuval Steinitz da han nylig talte på en konferanse i Shefayim. Handelen mellom India og Israel er forventet å nå 5 milliarder dollar i år. I 1992 var tallet til sammenlikning på 200 millioner dollar.

Israel og India tar nå et stort løft for å videreutvikle den allerede voksende bilaterale handelen mellom de to land, melder Reuters. Israel og India vil trolig signere en frihandelsavtale neste år.”Det gigantiske indiske markedet er fullt av uendelige muligheter for israelske selskaper, hvorav mange allerede er aktive der. De kan nå utvide sitt marked,” sier Israels finansminister Yuval Steinitz til Ynet News.  Finansministeren har planer om å besøke India i februar.

”Frihandelsavtalen mellom Israel og India vil frita mange eksport- og importvirksomheter fra avgifter i begge nasjonene”, sa Yuval Steinitz da han nylig talte på en konferanse i Shefayim. Handelen mellom India og Israel er forventet å nå 5 milliarder dollar i år. I 1992 var tallet til sammenlikning på 200 millioner dollar.