Det israelske fotballforbundet har nylig søkt om kandidatur som vert for neste UEFA U-21 mesterskapet som finner sted i år 2013. Wales, England, Bulgaria og Tsjekkia er de andre søkerlandene. Ifølge Inforlive er imidlertid Israel favoritt til å få mesterskapet. For å øke sjansene for å få mesterskapet, presenterte Israel nylig sine planer for fremtidige stadionbygg i en høringsuttalelse. Anleggene er planlagt å være ferdige til mesterskapet starter. Dersom Israel blir vertsland vil Israel være blant de åtte landene som er sikret deltakelse i turneringen. Det vil i så fall være første gang siden 2007 at Israelsk u21-landslag deltar i mesterskapet. I den pågående kvalifiseringen for A-lagene til europamesterskapet i 2012 spiller Israel mot Kroatia, Hellas, Georgia, Latvia og Malta, og ligger foreløpig på fjerde plass med fire poeng etter fire kamper. Hellas og Kroatia er skyhøye favoritter. httpv://www.youtube.com/watch?v=VO4nrrYX03E

Det israelske fotballforbundet har nylig søkt om kandidatur som vert for neste UEFA U-21 mesterskapet som finner sted i år 2013. Wales, England, Bulgaria og Tsjekkia er de andre søkerlandene. Ifølge Inforlive er imidlertid Israel favoritt til å få mesterskapet.

For å øke sjansene for å få mesterskapet, presenterte Israel nylig sine planer for fremtidige stadionbygg i en høringsuttalelse. Anleggene er planlagt å være ferdige til mesterskapet starter. Dersom Israel blir vertsland vil Israel være blant de åtte landene som er sikret deltakelse i turneringen. Det vil i så fall være første gang siden 2007 at Israelsk u21-landslag deltar i mesterskapet.

I den pågående kvalifiseringen for A-lagene til europamesterskapet i 2012 spiller Israel mot Kroatia, Hellas, Georgia, Latvia og Malta, og ligger foreløpig på fjerde plass med fire poeng etter fire kamper. Hellas og Kroatia er skyhøye favoritter.