Popmusikkikonet Madonna lanserer neste måned sin første avdeling av sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City. Deretter kommer turen trolig blant annet til Israel og Tel Aviv, opplyser en kontaktperson for Madonna til Ynet. News. Der vil helsesenteret trolig åpnes en gang i 2012. Den første ”Hard Candy”-klubben, oppkalt etter popsangerens siste album, vil bli åpnet i et lokale på 30 000 kvadratfot i den mexicanske hovedstaden. Bortsett fra treningssenteret i Mexico City, vil det kommende året se ti "Hard Candy" treningssentre åpnet i byer rundt om i verden, inkludert Moskva, Buenos Aires, Rio de Janeiro og Hong Kong. Og turen kommer altså til Tel Aviv året etter. Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets "Hard Candy"-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. "Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna's visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være”, sier Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary. "Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna's touch vil være overalt," sier Mastrov til Ynet News. En pressemelding sier at «Hard Candy Fitness" løfter "det aller beste i innovative treningsmetoder." I klubbene vil det også finnes juice bar kafé og ”overdådige garderober bygget med de fineste materialer vil være et fristed for medlemmer som vil være i stand til å slappe av i badstue og dampbad." httpv://www.youtube.com/watch?v=LfM0fIzh-KU httpv://www.youtube.com/watch?v=tSr-YGB0IXY

Popmusikkikonet Madonna lanserer neste måned sin første avdeling av sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City. Deretter kommer turen trolig blant annet til Israel og Tel Aviv, opplyser en kontaktperson for Madonna til Ynet. News. Der vil helsesenteret trolig åpnes en gang i 2012. Den første ”Hard Candy”-klubben, oppkalt etter popsangerens siste album, vil bli åpnet i et lokale på 30 000 kvadratfot i den mexicanske hovedstaden.

Bortsett fra treningssenteret i Mexico City, vil det kommende året se ti “Hard Candy” treningssentre åpnet i byer rundt om i verden, inkludert Moskva, Buenos Aires, Rio de Janeiro og Hong Kong. Og turen kommer altså til Tel Aviv året etter.

Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. “Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være”, sier Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary.

“Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,” sier Mastrov til Ynet News. En pressemelding sier at «Hard Candy Fitness” løfter “det aller beste i innovative treningsmetoder.” I klubbene vil det også finnes juice bar kafé og ”overdådige garderober bygget med de fineste materialer vil være et fristed for medlemmer som vil være i stand til å slappe av i badstue og dampbad.”