El Al Airlines i Israel har hatt 100 % suksesstall på flyselskapets sikkerhet i mer enn tre tiår: Ingen flykapringer, ingen bomber, ingen mislykkede kapringsforsøk om bord i et fly. Og de har oppnådd dette plettfrie resultatet uten intensive sikkerhetstiltak. Du trenger ikke engang å ta av deg skoene. Grunnlaget for suksessen er de væpnede vaktene om bord i flyet, som virker forebyggende, og ikke minst intervjuene med flypassasjerene på bakken, viser denne reportasjen fra Wall Street Journal.  httpv://www.youtube.com/watch?v=zg3fmmmIUXs

El Al Airlines i Israel har hatt 100 % suksesstall på flyselskapets sikkerhet i mer enn tre tiår: Ingen flykapringer, ingen bomber, ingen mislykkede kapringsforsøk om bord i et fly. Og de har oppnådd dette plettfrie resultatet uten intensive sikkerhetstiltak. Du trenger ikke engang å ta av deg skoene. Grunnlaget for suksessen er de væpnede vaktene om bord i flyet, som virker forebyggende, og ikke minst intervjuene med flypassasjerene på bakken, viser denne reportasjen fra Wall Street Journal.