Mandag spilte rockegruppen Linkin Park for et begeistret publikum I HaYarkon Park i Tel Aviv. Bandet slapp sitt fjerde album ”A Thousand Suns” i september, og er på turne for å lansere albumet. Linkin Park er et alternativ rock/metallband fra Agoura Hills, California. Bandets fremgang startet i 2000 da de ga ut debutalbumet Hybrid Theory, som solgte 24 millioner kopier verden over, og dermed er det mestselgende debutalbum i dette århundre. I løpet av det siste tiåret har Linkin Park klart å opprettholde sin posisjon som en av verdens største rockeband.   Så langt det har solgt mer enn 50 millioner album verden over. Her er noen innslag fra konserten i Tel Aviv mandag: httpv://www.youtube.com/watch?v=08A7G-z07x0 httpv://www.youtube.com/watch?v=Anzx0eu6ukQ httpv://www.youtube.com/watch?v=Anzx0eu6ukQ httpv://www.youtube.com/watch?v=CD-9sTbfrVA

Mandag spilte rockegruppen Linkin Park for et begeistret publikum I HaYarkon Park i Tel Aviv. Bandet slapp sitt fjerde album ”A Thousand Suns” i september, og er på turne for å lansere albumet. Linkin Park er et alternativ rock/metallband fra Agoura Hills, California. Bandets fremgang startet i 2000 da de ga ut debutalbumet Hybrid Theory, som solgte 24 millioner kopier verden over, og dermed er det mestselgende debutalbum i dette århundre.

I løpet av det siste tiåret har Linkin Park klart å opprettholde sin posisjon som en av verdens største rockeband.   Så langt det har solgt mer enn 50 millioner album verden over.

Her er noen innslag fra konserten i Tel Aviv mandag: