Den israelske supermodellen Bar Refaeli og hennes kjæreste, Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio landet i Israel søndag for en ferie, sammen med skuespilleren Kevin Connolly og DiCaprios mor, Irmelin, skriver Jerusalem Post. Gruppen reiste til Israel etter å ha feriert en uke i Egypt og vært en tur innom Jordan sammen med en annen supermodell, Naomi Cambell, og hennes partner. Det amerikanske kjendisparet møtte strenge sikkerhetstiltak på Ben Gurion flyplassen etter landing, og sikkerhetsvakter ble instruert til å lage en steril sone for stjernenes for å skjerme de høyprofilerte reisende. Paret hadde planer om å besøke Klagemuren, landets beste nattklubber og diverse andre turistmål, med Tel Aviv's Dan Hotel som base, skriver Jerusalem Post. Leonardo DiCaprio og hans følge planlegger å være i Israel til torsdag, men Jerusalem Post mener de kan komme til å forkorte oppholdet dersom det blir for mye mas fra mediene rundt besøket som er ment å være privat. Da DiCaprio besøkte Israel for tre og et halvt år siden kom en av hans livvakter i slagsmål med en paparazzo i Jerusalem, noe som resulterte i at stjernen reiste hjem før tiden. httpv://www.youtube.com/watch?v=bD69G2SKEnA httpv://www.youtube.com/watch?v=jTF_UdKT15w

Den israelske supermodellen Bar Refaeli og hennes kjæreste, Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio landet i Israel søndag for en ferie, sammen med skuespilleren Kevin Connolly og DiCaprios mor, Irmelin, skriver Jerusalem Post. Gruppen reiste til Israel etter å ha feriert en uke i Egypt og vært en tur innom Jordan sammen med en annen supermodell, Naomi Cambell, og hennes partner. Det amerikanske kjendisparet møtte strenge sikkerhetstiltak på Ben Gurion flyplassen etter landing, og sikkerhetsvakter ble instruert til å lage en steril sone for stjernenes for å skjerme de høyprofilerte reisende.

Paret hadde planer om å besøke Klagemuren, landets beste nattklubber og diverse andre turistmål, med Tel Aviv’s Dan Hotel som base, skriver Jerusalem Post.

Leonardo DiCaprio og hans følge planlegger å være i Israel til torsdag, men Jerusalem Post mener de kan komme til å forkorte oppholdet dersom det blir for mye mas fra mediene rundt besøket som er ment å være privat. Da DiCaprio besøkte Israel for tre og et halvt år siden kom en av hans livvakter i slagsmål med en paparazzo i Jerusalem, noe som resulterte i at stjernen reiste hjem før tiden.