Det legendariske rockebandet Bon Jovi forhandler om å stanse i Israel under sin Europaturne våren 2011, skriver Ynet News. Dersom alt går etter planen vil det være første gangen rockebandet opptrer i Israel. Selv om kontrakten ennå ikke er sluttført, er israelske produsenter angivelig nær ved å signere bandet for en forestilling som vil finne sted den 27. april, muligens på Tel Aviv Bloomfield Stadium. Europaturneen skyldes bandets nyeste album, The circle. Den amerikanske tenåringsstjernen Justin Bieber planlegger også å opptre i Israel i april neste år, etter sterke ønsker og organiserte støtteaksjoner fra israelske fans. Barbara Streisand er en annen artist som planlegger besøk i Israel neste år, men hun kommer ikke før til sommeren. Barbara Streisand var en stor beundrer av Golda Meir, som hun snakker med og synger for her. I motsetning til de siste forestillinger fra musikere som mange sier er forbi sin beste alder, som Elton John, Rod Stewart og den kommende besøk fra Guns and Roses, er Bon Jovi nå inne i en av sine mest suksessrike perioder, hevder den israelske avisen. En turne i 2007-2008 håvet inn 210 000 dollar, mer enn noe annet band klarte å tjene på turneer denne perioden. httpv://www.youtube.com/watch?v=9QoDg9IJVtg&feature=related Den israelske tenåringsfansen kan få oppfylt sine drømmer. Endelig. Justin Bieber planlegger å komme til Israel. httpv://www.youtube.com/watch?v=7nKnYqqN7ng httpv://www.youtube.com/watch?v=B0OMe-TjVMU Barbara Streisand kommer også. Hun har vært i Israel før: httpv://www.youtube.com/watch?v=w_8t9jeAAyQ

Det legendariske rockebandet Bon Jovi forhandler om å stanse i Israel under sin Europaturne våren 2011, skriver Ynet News. Dersom alt går etter planen vil det være første gangen rockebandet opptrer i Israel. Selv om kontrakten ennå ikke er sluttført, er israelske produsenter angivelig nær ved å signere bandet for en forestilling som vil finne sted den 27. april, muligens på Tel Aviv Bloomfield Stadium. Europaturneen skyldes bandets nyeste album, The circle.

Den amerikanske tenåringsstjernen Justin Bieber planlegger også å opptre i Israel i april neste år, etter sterke ønsker og organiserte støtteaksjoner fra israelske fans. Barbara Streisand er en annen artist som planlegger besøk i Israel neste år, men hun kommer ikke før til sommeren. Barbara Streisand var en stor beundrer av Golda Meir, som hun snakker med og synger for her.

I motsetning til de siste forestillinger fra musikere som mange sier er forbi sin beste alder, som Elton John, Rod Stewart og den kommende besøk fra Guns and Roses, er Bon Jovi nå inne i en av sine mest suksessrike perioder, hevder den israelske avisen. En turne i 2007-2008 håvet inn 210 000 dollar, mer enn noe annet band klarte å tjene på turneer denne perioden.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9QoDg9IJVtg&feature=related

Den israelske tenåringsfansen kan få oppfylt sine drømmer. Endelig. Justin Bieber planlegger å komme til Israel.

Barbara Streisand kommer også. Hun har vært i Israel før: