Lonely Planets Best in Travel 2011 er utkommet. Med Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer, skriver nettstedet Din Side. Bare New York og Tanger i Marokko, er plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City" ved sjøen. ”Tel Aviv er Israels festby. Her bor det mange studenter, noe som gjør nattelivet livlig, og byen er også svært homovennlig. Bare pass på at du ikke har noen stempler fra muslimske land i passet ditt når du skal reise hit, for da kan passkontrolløren oppføre seg lite vennlig,” skriver Lonely Plant. På plassene bak Tel Aviv på prioriteringslisten til den verdensberømte reiseguiden kommer Wellington i New Zealand, Valencia i Spania, Iquitos i Peru og Gent i Belgia, skriver Din Side. Det er ikke første gang Tel Aviv oppnår gode plasseringer på internasjonale rankinger. Den israelske storbyen har oppnådd å bli nevnt både på lister over verdens mest homovennlige byer, verdens beste festbyer, og verdens beste strandbyer. Det anerkjente magasinet National Geographic plasserte tidligere i år byen på sin ”10 på topp”-liste over verdens strandbyer. Magasinet kalte Tel Aviv for Middelhavets Miami Beach. Tidligere har Tel Aviv også vært kåret som verdens tiende beste utelivsby av Lonely Planet. National Geographic vektla atmosfæren langs strandpromenaden, der mange restauranter, diskoteker og klubber holder åpent til morgengry.

Lonely Planets Best in Travel 2011 er utkommet. Med Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer, skriver nettstedet Din Side. Bare New York og Tanger i Marokko, er plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City” ved sjøen.

”Tel Aviv er Israels festby. Her bor det mange studenter, noe som gjør nattelivet livlig, og byen er også svært homovennlig. Bare pass på at du ikke har noen stempler fra muslimske land i passet ditt når du skal reise hit, for da kan passkontrolløren oppføre seg lite vennlig,” skriver Lonely Plant.

På plassene bak Tel Aviv på prioriteringslisten til den verdensberømte reiseguiden kommer Wellington i New Zealand, Valencia i Spania, Iquitos i Peru og Gent i Belgia, skriver Din Side.

Det er ikke første gang Tel Aviv oppnår gode plasseringer på internasjonale rankinger. Den israelske storbyen har oppnådd å bli nevnt både på lister over verdens mest homovennlige byer, verdens beste festbyer, og verdens beste strandbyer.

Det anerkjente magasinet National Geographic plasserte tidligere i år byen på sin ”10 på topp”-liste over verdens strandbyer.

Magasinet kalte Tel Aviv for Middelhavets Miami Beach. Tidligere har Tel Aviv også vært kåret som verdens tiende beste utelivsby av Lonely Planet.

National Geographic vektla atmosfæren langs strandpromenaden, der mange restauranter, diskoteker og klubber holder åpent til morgengry.