Den tidligere stjernen i "Baywatch" Pamela Anderson ankom søndag til Israel og deltok mandag og tirsdag som gjestedommer på Israels versjon av ”Skal vi danse”, "Dancing with the Stars" Der danset hun også sammen med sin australske partner Damian Whitewood. Søndag besøkte hun Klagemuren, der hun ankom med hodet og skuldrene dekket, og ba en stille bønn, skriver telegrambyrået JTA. Før hun besøkte Klagemuren søndag sa Anderson at hun ville arbeide for å overbevise Haredi ortodokse jødiske ledere til å støtte et forslag om forbud mot pelsimport som ligger til behandling i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. Pamela Anderson er ”æres direktør” i naturvernorganisasjonen People for Ethical Treatment for Animals. Under besøket i Israel var Pamela Anderson utsatt for en mindre bilulykke, skriver NDTV. Hun unnslapp uskadd og bilen fikk bare mindre skader. Den 43-år gamle skuespilleren var på vei for å møte kjendisdeltakerne i «Dancing With The Stars” i Tel Aviv da uhellet fant sted. Hennes BMW kolliderte med en struktur på en parkeringsplass, melder Contactmusic. Imidlertid ble Anderson raskt overført til et annet kjøretøy, og ble kjørt til destinasjonen sin. Hun var litt rystet, men uskadd, sier en kilde.  httpv://www.youtube.com/watch?v=jTTclzDJC0Y httpv://www.youtube.com/watch?v=bCzZWlFgjFM

Den tidligere stjernen i “Baywatch” Pamela Anderson ankom søndag til Israel og deltok mandag og tirsdag som gjestedommer på Israels versjon av ”Skal vi danse”, “Dancing with the Stars” Der danset hun også sammen med sin australske partner Damian Whitewood. Søndag besøkte hun Klagemuren, der hun ankom med hodet og skuldrene dekket, og ba en stille bønn, skriver telegrambyrået JTA.

Før hun besøkte Klagemuren søndag sa Anderson at hun ville arbeide for å overbevise Haredi ortodokse jødiske ledere til å støtte et forslag om forbud mot pelsimport som ligger til behandling i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. Pamela Anderson er ”æres direktør” i naturvernorganisasjonen People for Ethical Treatment for Animals.

Under besøket i Israel var Pamela Anderson utsatt for en mindre bilulykke, skriver NDTV. Hun unnslapp uskadd og bilen fikk bare mindre skader. Den 43-år gamle skuespilleren var på vei for å møte kjendisdeltakerne i «Dancing With The Stars” i Tel Aviv da uhellet fant sted. Hennes BMW kolliderte med en struktur på en parkeringsplass, melder Contactmusic. Imidlertid ble Anderson raskt overført til et annet kjøretøy, og ble kjørt til destinasjonen sin. Hun var litt rystet, men uskadd, sier en kilde.