Den svenske artisten Carola Häggkvist er fortiden i Israel på høstferie med sin sønn Amadeus.  Samtidig benytter hun anledningen til å drive turistreklame for Israel. Carola fulgte jomfruturen til en ny direkte rute mellom København og Tel Aviv, og er med i en PR-kampanje organisert av det israelske turistdepartementet, skriver den svenske avisen Dagen, som siteres i Korsets Seier. Carola poserer blant annet på bilder fra gamlebyen i Jerusalem, og er blant annet fotografert ved Klagemuren. Hun er også avbildet sammen med israelske soldater. I en pressemelding skriver det israelske turistdepartementet at Carola vil være i Israel i flere dager og at besøk både i Jerusalem og Eilat står på programmet. I Eilat står en jeeptur ut i ørkenen på programmet, sammen med et besøk i det berømte delifnariet. Israel har stort håp til den nye charterlinjen mellom København og Tel Aviv, skriver den svenske avisen.  Det er det første direkteflyet på denne strekningen etter et opphold på ti år. ”Den nye flyruter signaliserer at tidligere turister er på vei tilbake etter et opphold etter den andre intifadaen, blant andre turistene fra de skandinaviske landene,” sier den israelske turistministeren Stas Misezhnikov. Turismen fra de nordiske landene til Israel har økt med 16 prosent i år sammenliknet med fjoråret. Antall besøkene fra disse landene var 47 400 i perioden fra januar til september i år, skriver avisen.

Den svenske artisten Carola Häggkvist er fortiden i Israel på høstferie med sin sønn Amadeus.  Samtidig benytter hun anledningen til å drive turistreklame for Israel. Carola fulgte jomfruturen til en ny direkte rute mellom København og Tel Aviv, og er med i en PR-kampanje organisert av det israelske turistdepartementet, skriver den svenske avisen Dagen, som siteres i Korsets Seier.

Carola poserer blant annet på bilder fra gamlebyen i Jerusalem, og er blant annet fotografert ved Klagemuren. Hun er også avbildet sammen med israelske soldater. I en pressemelding skriver det israelske turistdepartementet at Carola vil være i Israel i flere dager og at besøk både i Jerusalem og Eilat står på programmet. I Eilat står en jeeptur ut i ørkenen på programmet, sammen med et besøk i det berømte delifnariet.

Israel har stort håp til den nye charterlinjen mellom København og Tel Aviv, skriver den svenske avisen.  Det er det første direkteflyet på denne strekningen etter et opphold på ti år. ”Den nye flyruter signaliserer at tidligere turister er på vei tilbake etter et opphold etter den andre intifadaen, blant andre turistene fra de skandinaviske landene,” sier den israelske turistministeren Stas Misezhnikov.

Turismen fra de nordiske landene til Israel har økt med 16 prosent i år sammenliknet med fjoråret. Antall besøkene fra disse landene var 47 400 i perioden fra januar til september i år, skriver avisen.