Israel og USA feiret forrige onsdag 25-årsdagen for signeringen av den amerikanske frihandelsavtalen på en større konferanse i New York arrangert at Israel America Chamber of Commerce. Konferansen var en oppfølging av tidligere konferanser holdt i Washington i 2008 og New York i desember 2009. Årets konferanse ble arrangert i samarbeid med America Israel Friendship League.  På listen over talere stod størrelser som Andrew Mark Cuomo (bildet), som er statsadvokat i New York og driver valgkamp for å bli byens borgermester. Blant de andre gjestene kan nevnes den israelske handelsministeren Binyamin Ben Eliezer, Shari Arison, som er eier av Anson Group som er kontrollerende aksjeeier i Bank Hapoalim, direktøren i Tel Aviv børsen, Ester Levanon, og styreleder i Strauss Group, Ofra Strauss. Samme dagen ble det arrangert en nettverksfrokost på New York børsen. Senere på dagen stod Israel America Award Ceremony på programmet. Der ble det delt ut priser til Harvey Krueger, nestleder i Barclays Capital, og Ronald Lauder, president for The World Jewish Congress for deres kontinuerlige støtte til staten Israel og enestående bidrag til den økonomiske veksten mellom USA og Israel. httpv://www.youtube.com/watch?v=vcryjlQFAt8 Blant gjestene under 25-årsfeiringen var demokraten Andrew Cuomo (53) som  ønsker stemmer fra New York tradisjonelt liberale jøder til borgermestervalget, og deltok aktivt i den nylig avholdte Israel-paraden på Manhattan. httpv://www.youtube.com/watch?v=4UqevscwQ9w&feature=player_embedded

Andrew_Cuomo3Israel og USA feiret forrige onsdag 25-årsdagen for signeringen av den amerikanske frihandelsavtalen på en større konferanse i New York arrangert at Israel America Chamber of Commerce. Konferansen var en oppfølging av tidligere konferanser holdt i Washington i 2008 og New York i desember 2009. Årets konferanse ble arrangert i samarbeid med America Israel Friendship League.  På listen over talere stod størrelser som Andrew Mark Cuomo (bildet), som er statsadvokat i New York og driver valgkamp for å bli byens borgermester.

Blant de andre gjestene kan nevnes den israelske handelsministeren Binyamin Ben Eliezer, Shari Arison, som er eier av Anson Group som er kontrollerende aksjeeier i Bank Hapoalim, direktøren i Tel Aviv børsen, Ester Levanon, og styreleder i Strauss Group, Ofra Strauss.

Samme dagen ble det arrangert en nettverksfrokost på New York børsen. Senere på dagen stod Israel America Award Ceremony på programmet. Der ble det delt ut priser til Harvey Krueger, nestleder i Barclays Capital, og Ronald Lauder, president for The World Jewish Congress for deres kontinuerlige støtte til staten Israel og enestående bidrag til den økonomiske veksten mellom USA og Israel.

Blant gjestene under 25-årsfeiringen var demokraten Andrew Cuomo (53) som  ønsker stemmer fra New York tradisjonelt liberale jøder til borgermestervalget, og deltok aktivt i den nylig avholdte Israel-paraden på Manhattan.