Demi Moore og Ashton Kutcher har hatt sin del av dårlig publisitet nylig følgende påstander om at Ashton var utro mot sin kone. I går kom ekteparet til Israel på det den 32 år gamle Ashton kalte en ”åndelig reise”. Ashton sendte ut følgende Twitter-melding etter flyavgangen fra Los Angeles: ”Sharing Love & Light while in Israel,” skriver Daily Mail. Ryktet sier at paret er i Israel til å fornye sitt bryllupsløfte, men en kilde nær dem hevder dette ikke er tilfelle.  "De er ikke i Israel å fornye løftene," sier kilden til People magazine. Ashton og Demi landet i Ben Gurion flyplass mandag, og kjørte rett til Jerusalem for å foreta et besøk ved Klagemuren og ”The Kotel Tunnels”. Etter en time kom de tilbake i bilen og kjørte til Tel-Aviv. Tirsdag holdt Ashton en tale i for Bezeq Expo i Tel Aviv, mens kona Demi stolt så på fra publikumsplassen.  Skuespilleren snakket om viktigheten av sosiale nettsteder, og sier han og Demi ofte sender hverandre Twitter-meldinger mens de er i samme rom. Demi og Ashton lanserte en sosial mediekampanje i forrige måned som heter "Real Men Don't Buy Girls", i et forsøk på å få slutt på menneskehandel ved bruk av nettet, skriver Daily Mail. Demi Moore fikk stjernestatus etter en rekke tenåringsfilmer på 1980-tallet, og vokste opp til å bli en av de mest kjente skuespillerinnene på 1990-tallet i Hollywood. Moore er også kjent for å ha vært gift med tekstforfatteren Freddy Moore, og skuespillerne Bruce Willis og er altså nå gift med den langt yngre Ashton Kutcher, kjent fra That '70s Show

Demi_AshtonDemi Moore og Ashton Kutcher har hatt sin del av dårlig publisitet nylig følgende påstander om at Ashton var utro mot sin kone. I går kom ekteparet til Israel på det den 32 år gamle Ashton kalte en ”åndelig reise”. Ashton sendte ut følgende Twitter-melding etter flyavgangen fra Los Angeles: ”Sharing Love & Light while in Israel,” skriver Daily Mail. Ryktet sier at paret er i Israel til å fornye sitt bryllupsløfte, men en kilde nær dem hevder dette ikke er tilfelle.  “De er ikke i Israel å fornye løftene,” sier kilden til People magazine.

Ashton og Demi landet i Ben Gurion flyplass mandag, og kjørte rett til Jerusalem for å foreta et besøk ved Klagemuren og ”The Kotel Tunnels”. Etter en time kom de tilbake i bilen og kjørte til Tel-Aviv.

Tirsdag holdt Ashton en tale i for Bezeq Expo i Tel Aviv, mens kona Demi stolt så på fra publikumsplassen.  Skuespilleren snakket om viktigheten av sosiale nettsteder, og sier han og Demi ofte sender hverandre Twitter-meldinger mens de er i samme rom.

Demi og Ashton lanserte en sosial mediekampanje i forrige måned som heter “Real Men Don’t Buy Girls”, i et forsøk på å få slutt på menneskehandel ved bruk av nettet, skriver Daily Mail.

Demi Moore fikk stjernestatus etter en rekke tenåringsfilmer på 1980-tallet, og vokste opp til å bli en av de mest kjente skuespillerinnene på 1990-tallet i Hollywood. Moore er også kjent for å ha vært gift med tekstforfatteren Freddy Moore, og skuespillerne Bruce Willis og er altså nå gift med den langt yngre Ashton Kutcher, kjent fra That ’70s Show