Heavy Metall og hardrock synes å være populært i Israel, og artistene svikter ikke. Denne uken spilte Ozzy Osbourne. Nok en rockegruppe opptrer i Israel i kveld. Denne gangen er det den tyske hardrockgruppen The Scorpions fra Hannover. De lover et forrykende show, og at de vil rocke som en orkan. Konserten finner sted i Nokia Hall. The Scorpions er mest kjent for sin 1980 ”rockenasjonalsang”, "Rock You Like a Hurricane, og singlene "No One Like You", "Send Me an Angel", "Still Loving You", og "Wind of Change". I januar I år, etter 45 år med opptredener, opplyste bandet at de ville trekke seg tilbake etter årets turnering, som har som formål å promotere deres siste album ”Sting in the Tail”. The Scorpions har solgt mellom 100 og 150 millioner albumer på verdensbasis i løpet av disse 45 årene. Her fra pressekonferansen sist bandet var i Israel: httpv://www.youtube.com/watch?v=AcZ06OIPA88&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&feature=player_embedded#!

Scorpions2Heavy Metall og hardrock synes å være populært i Israel, og artistene svikter ikke. Denne uken spilte Ozzy Osbourne. Nok en rockegruppe opptrer i Israel i kveld. Denne gangen er det den tyske hardrockgruppen The Scorpions fra Hannover. De lover et forrykende show, og at de vil rocke som en orkan. Konserten finner sted i Nokia Hall. The Scorpions er mest kjent for sin 1980 ”rockenasjonalsang”, “Rock You Like a Hurricane, og singlene “No One Like You”, “Send Me an Angel”, “Still Loving You”, og “Wind of Change“.

I januar I år, etter 45 år med opptredener, opplyste bandet at de ville trekke seg tilbake etter årets turnering, som har som formål å promotere deres siste album ”Sting in the Tail”. The Scorpions har solgt mellom 100 og 150 millioner albumer på verdensbasis i løpet av disse 45 årene.

Her fra pressekonferansen sist bandet var i Israel: