Denne helgen kan du kjøpe kvalitetssmykker produsert i Israel, og samtidig hjelpe terrorofrene fra Beit Hagai. Inntektene av salget går til å hjelpe de seks mindreårige barna som ble foreldreløse da deres foreldre brutalt ble myrdet av palestinske terrorister for en måned siden. Bak initiativet står Senter Mot Antisemittisme og Rachel Suissa. Hennes mål er å samle inn 10 000 dollar til barna. Til nå er det kommet inn 43 000 kr. Smykkene kan sees og kjøpes på Rachels adresse, Øvre Ullern terrasse 51, som også er kontoradresse til Senter Mot Antisemittisme. Salget starter i dag og varer ut mandag. For å finne frem kan de interesserte bruke T-bane 6 og gå av ved Ullernåsen. ”Gå deretter til høyre mot 3 høye grønne bygninger og fortsett slik at du går forbi dem mens de er på din høyre side. Etter 2 minutter ser du hvite terrasser rett foran deg. Vi holder til i første leilighet til venstre. Adressen er Øvre Ullern terrasse 51” forklarer Rachel Suissa.  ”Alle er velkommen”, presiserer hun. Dersom du er i tvil om veien, eller har lyst til å støtte barna som så brutalt fikk revet vekk sine forsørgere, men ikke har tid til å møte opp hjemme hos Rachel, kan du ringe hennes telefon 922 93 936 og bestille smykkene eller spørre om veien. Smykker kan også bestilles på e-post. E: post@antisemittisme.no For noen år siden, da Kristin Halvorsen oppfordret det norske folk til å boikotte israelske varer, og ble fotografert mens hun kastet jødiske appelsiner opp i luften, lovet Rachel Suissa under en TV-debatt å gjøre det hun kunne for å øke importen av jødiske varer til Norge. Slik ble firmaet Argentum Trade (AT) til, og overskuddet fra salg av produkter fra Israel har siden gått til SMAs virksomhet for jødene i Hebron. Rachel sier at hennes håp er at Argentum Trade skal få flere butikker og private selgere (home party etc.,) som kan bidra til den økonomiske støtten til Senter Mot Antisemittismes virksomhet. Hun ønsker hjelp til å finne butikker som er villige til å selge kvalitetssmykkene fra Israel til gunstige priser. ”Kanskje noen allerede selger produkter fra Israel og kunne tenke seg å utvide sortimentet med smykker fra AT, eller kanskje noen kunne tenke seg å begynne med eget salg,” spør hun. Hun ønsker alle interesserte velkommen til sitt hjem i helgen og mandag til en spennende salgshelg med gode tilbud til både små og store, eller til en helt uforpliktende titt på kolleksjonene. ”Vi er sikre på at dere vil bli overrasket. Det er noe for enhver smak,” sier hun. Alle som vil hjelpe familien til de drepte, inkludert de seks foreldreløse barna til ekteparet Ames, kan også bruke kontonummeret til SMA, 6242 10 60644.

smykkeDenne helgen kan du kjøpe kvalitetssmykker produsert i Israel, og samtidig hjelpe terrorofrene fra Beit Hagai. Inntektene av salget går til å hjelpe de seks mindreårige barna som ble foreldreløse da deres foreldre brutalt ble myrdet av palestinske terrorister for en måned siden. Bak initiativet står Senter Mot Antisemittisme og Rachel Suissa. Hennes mål er å samle inn 10 000 dollar til barna. Til nå er det kommet inn 43 000 kr. Smykkene kan sees og kjøpes på Rachels adresse, Øvre Ullern terrasse 51, som også er kontoradresse til Senter Mot Antisemittisme. Salget starter i dag og varer ut mandag.

For å finne frem kan de interesserte bruke T-bane 6 og gå av ved Ullernåsen. ”Gå deretter til høyre mot 3 høye grønne bygninger og fortsett slik at du går forbi dem mens de er på din høyre side. Etter 2 minutter ser du hvite terrasser rett foran deg. Vi holder til i første leilighet til venstre. Adressen er Øvre Ullern terrasse 51” forklarer Rachel Suissa.  ”Alle er velkommen”, presiserer hun. Dersom du er i tvil om veien, eller har lyst til å støtte barna som så brutalt fikk revet vekk sine forsørgere, men ikke har tid til å møte opp hjemme hos Rachel, kan du ringe hennes telefon 922 93 936 og bestille smykkene eller spørre om veien. Smykker kan også bestilles på e-post. E: post@antisemittisme.no

For noen år siden, da Kristin Halvorsen oppfordret det norske folk til å boikotte israelske varer, og ble fotografert mens hun kastet jødiske appelsiner opp i luften, lovet Rachel Suissa under en TV-debatt å gjøre det hun kunne for å øke importen av jødiske varer til Norge. Slik ble firmaet Argentum Trade (AT) til, og overskuddet fra salg av produkter fra Israel har siden gått til SMAs virksomhet for jødene i Hebron.

Rachel sier at hennes håp er at Argentum Trade skal få flere butikker og private selgere (home party etc.,) som kan bidra til den økonomiske støtten til Senter Mot Antisemittismes virksomhet. Hun ønsker
hjelp til å finne butikker som er villige til å selge kvalitetssmykkene fra Israel til gunstige priser.

”Kanskje noen allerede selger produkter fra Israel og kunne tenke seg å utvide sortimentet med smykker fra AT, eller kanskje noen kunne tenke seg å begynne med eget salg,” spør hun.

Hun ønsker alle interesserte velkommen til sitt hjem i helgen og mandag til en spennende salgshelg med gode tilbud til både små og store, eller til en helt uforpliktende titt på kolleksjonene. ”Vi er sikre på at dere vil bli overrasket. Det er noe for enhver smak,” sier hun. Alle som vil hjelpe familien til de drepte, inkludert de seks foreldreløse barna til ekteparet Ames, kan også bruke kontonummeret til SMA, 6242 10 60644.