Ozzy Osbourne nektet å kaste seg på ”boikott Israel”-hysteriet. Han skuffet ikke fansen i Tel Aviv. Tirsdag spilte han i Israel for første gang. ”Jeg har ikke spilt i Israel tidligere fordi jeg har vært så fyll de siste årene,” sier han til sin unnskyldning, skriver Associated Press. Det er alkohol og ikke politikk som har hindret ham i å stille opp for sine israelske tilhengere tidligere. Den amerikanske reggaesangeren Matisyahu (Guds Gave) med jødiske røtter  opptrådte også i Tel Aviv denne uken. Han holdt sin konsert på mandag.  Osbourne er i Israel denne uken som en del av årets internasjonale Ozzfest turne, sammen med Soulfly og Korn. Spurt hvorfor han ikke hadde spilt i Israel før, fortalte heavy metal rockeren, kjent i flere tiår for dekadanse og rusmisbruk, journalister i Tel Aviv på søndag: "Jeg tror jeg var full i så mange år." Han sa politikk ikke hadde noe å gjøre med det. ”Jeg prøver å holde meg borte fra politikken. De forstår ikke meg og jeg forstår ikke dem,” sa han, sittende ved siden av sin kone Sharon. Pro-palestinske aktivister i Europa og USA har oppfordret kunstnere og musikere til å boikotte Israel for å protestere mot landets politikk mot palestinerne. Osbourne, 61, er pioner innen heavy metal som frontfigur for bandet Black Sabbath. Med sine mørke tekster og tunge gitar riff endret han rock and roll og inspirerte mange band. Ozzy forlot bandet på slutten av 1970-tallet og har opptrådt solo siden, skriver Associated Press. httpv://www.youtube.com/watch?v=uvEVDuO870Y Og her en amerikaner med jødiske røtter og en helt annen musikkstil, fra konserten i Israel mandag: httpv://www.youtube.com/watch?v=ZwvvWnhE0Ko

Ozzy_Osbourne3Ozzy Osbourne nektet å kaste seg på ”boikott Israel”-hysteriet. Han skuffet ikke fansen i Tel Aviv. Tirsdag spilte han i Israel for første gang. ”Jeg har ikke spilt i Israel tidligere fordi jeg har vært så fyll de siste årene,” sier han til sin unnskyldning, skriver Associated Press. Det er alkohol og ikke politikk som har hindret ham i å stille opp for sine israelske tilhengere tidligere. Den amerikanske reggaesangeren Matisyahu (Guds Gave) med jødiske røtter  opptrådte også i Tel Aviv denne uken. Han holdt sin konsert på mandag.

 Osbourne er i Israel denne uken som en del av årets internasjonale Ozzfest turne, sammen med Soulfly og Korn. Spurt hvorfor han ikke hadde spilt i Israel før, fortalte heavy metal rockeren, kjent i flere tiår for dekadanse og rusmisbruk, journalister i Tel Aviv på søndag: “Jeg tror jeg var full i så mange år.”

Han sa politikk ikke hadde noe å gjøre med det. ”Jeg prøver å holde meg borte fra politikken. De forstår ikke meg og jeg forstår ikke dem,” sa han, sittende ved siden av sin kone Sharon. Pro-palestinske aktivister i Europa og USA har oppfordret kunstnere og musikere til å boikotte Israel for å protestere mot landets politikk mot palestinerne.

Osbourne, 61, er pioner innen heavy metal som frontfigur for bandet Black Sabbath. Med sine mørke tekster og tunge gitar riff endret han rock and roll og inspirerte mange band. Ozzy forlot bandet på slutten av 1970-tallet og har opptrådt solo siden, skriver Associated Press.

Og her en amerikaner med jødiske røtter og en helt annen musikkstil, fra konserten i Israel mandag:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZwvvWnhE0Ko