Sjimpansene I Jerusalem Zoo har lært av enkelte palestinske ungdommer. De kaster steiner på publikum.  The Tisch Family Zoological Gardens i Jerusalem har derfor investert flere millioner shekel i å forsterke glass og barrierer rundt sjimpansenes innhengninger for å beskytte besøkende mot steinkastende sjimpanser. For ti år siden satt dyreparken opp netting rundt sjimpansenes innhengninger. Det sikret besøkende mot å få steiner i hodet, men gjorde det vanskelig både å se og å fotografere dyrene. Noa Danen, som er ansvarlig for denne seksjonen av dyrehagen sier at sjimpansene begynner å kaste steiner når de blir oppskaket av store menneskemengder, og at de er flinke kastere.

sjimpanseSjimpansene I Jerusalem Zoo har lært av enkelte palestinske ungdommer. De kaster steiner på publikum.  The Tisch Family Zoological Gardens i Jerusalem har derfor investert flere millioner shekel i å forsterke glass og barrierer rundt sjimpansenes innhengninger for å beskytte besøkende mot steinkastende sjimpanser. For ti år siden satt dyreparken opp netting rundt sjimpansenes innhengninger. Det sikret besøkende mot å få steiner i hodet, men gjorde det vanskelig både å se og å fotografere dyrene.

Noa Danen, som er ansvarlig for denne seksjonen av dyrehagen sier at sjimpansene begynner å kaste steiner når de blir oppskaket av store menneskemengder, og at de er flinke kastere.