Den israelske diamantkjeden Leviev har allerede butikker i forretningsmetropoler som London, New York, Dubai og Moskva. Nå utvider kjeden med en ny butikk i lobbyen på det luksuriøse Marina Bay Sands Hotel i Singapore, et nytt hotell eid av en amerikansk milliardær, som driver kjedehotell med utgangspunkt fra Las Vegas, melder Ynet News. Beslutningen om å entre det asiatiske markedet er en del av kjedens vekststrategi i potensielle markeder.  Leviev har identifisert et attraktivt internasjonalt businessenter i Singapore, som utvikler seg i et svært raskt tempo, både for turister og for forretningsfolk fra hele verden. Den nye butikken opprettholder den imponerende og unike linjen som karakteriserer alle Leviev kjedens butikker over hele verden: Veggene er dekket med silke, venetianske speil og lysekroner i krystall, skriver den israelske avisen.

diamantDen israelske diamantkjeden Leviev har allerede butikker i forretningsmetropoler som London, New York, Dubai og Moskva. Nå utvider kjeden med en ny butikk i lobbyen på det luksuriøse Marina Bay Sands Hotel i Singapore, et nytt hotell eid av en amerikansk milliardær, som driver kjedehotell med utgangspunkt fra Las Vegas, melder Ynet News.

Beslutningen om å entre det asiatiske markedet er en del av kjedens vekststrategi i potensielle markeder.  Leviev har identifisert et attraktivt internasjonalt businessenter i Singapore, som utvikler seg i et svært raskt tempo, både for turister og for forretningsfolk fra hele verden.

Den nye butikken opprettholder den imponerende og unike linjen som karakteriserer alle Leviev kjedens butikker over hele verden: Veggene er dekket med silke, venetianske speil og lysekroner i krystall, skriver den israelske avisen.