Kjente rockeartister fortsetter å strømme til Israel til tross for stadige boikottoppfordringer fra antisemitter i hjemlandene. Nå er det rockebandet Linkin Parks tur til å besøke Israel. Gruppen vil opptre i Yarkon Park i Tel Aviv 15.november, og billettene for konserten ble lagt ut for salg i går. Gruppens gitarist Brad Delson har personlig sendt ut en invitasjon til fansen på en video som er vist på nettsidene til flere israelske aviser. Israelerne må ut med i underkant av 90 dollar for å se konserten, skriver Ynet News.  Linkin Park (Kan også forkortes med LP) er et alternativ rock/ Metallband fra Agoura Hills, California. Linkin Parks fremgang startet i 2000 da de ga ut debutalbumet Hybrid Theory, som med 24 millioner kopier verden over er det mestselgende debutalbum i dette århundre. Meteora kom i 2003 og deretter Minutes to Midnight i 2007. I løpet av det siste tiåret har Linkin Park klart å opprettholde sin posisjon som en av verdens største rockeband.   Så langt det har solgt mer enn 50 millioner album verden over. Bandet ga ut sitt fjerde album "A Thousand Suns" på tirsdag. Det er co-produsert av bandleder Mike Shinoda og topp musikk produsent Rick Rubin. httpv://www.youtube.com/watch?v=xSI72Q5YL94 I år var gruppen nominert til Grammy-prisen: httpv://www.youtube.com/watch?v=Rr6TFQmrqVM&feature=fvst

Linkin_ParkKjente rockeartister fortsetter å strømme til Israel til tross for stadige boikottoppfordringer fra antisemitter i hjemlandene. Nå er det rockebandet Linkin Parks tur til å besøke Israel. Gruppen vil opptre i Yarkon Park i Tel Aviv 15.november, og billettene for konserten ble lagt ut for salg i går. Gruppens gitarist Brad Delson har personlig sendt ut en invitasjon til fansen på en video som er vist på nettsidene til flere israelske aviser. Israelerne må ut med i underkant av 90 dollar for å se konserten, skriver Ynet News.

 Linkin Park (Kan også forkortes med LP) er et alternativ rock/ Metallband fra Agoura Hills, California. Linkin Parks fremgang startet i 2000 da de ga ut debutalbumet Hybrid Theory, som med 24 millioner kopier verden over er det mestselgende debutalbum i dette århundre. Meteora kom i 2003 og deretter Minutes to Midnight i 2007. I løpet av det siste tiåret har Linkin Park klart å opprettholde sin posisjon som en av verdens største rockeband.   Så langt det har solgt mer enn 50 millioner album verden over.

Bandet ga ut sitt fjerde album “A Thousand Suns” på tirsdag. Det er co-produsert av bandleder Mike Shinoda og topp musikk produsent Rick Rubin.

I år var gruppen nominert til Grammy-prisen: