Tar du bussen fra Tel Aviv til Jerusalem, eller fra Jerusalem til Haifa kan du snart surfe på internett under bussturen. Det israelske busselskapet Egged planlegger å installere internett på samtlige av sine 1500 busser som går mellom israelske byer, melder Ynet News. Selskapet har allerede brukt rundt 25 000 dollar på å innstallere slikt utstyr på 20 busser som går mellom Jerusalem og Tel Aviv, Galilea og Golan.  Passasjerene vil kunne surfe på Internett gratis. Alt det de trenger er en bærbar pc eller mobiltelefon med en såkalt WiFi-forbindelse, så kan de sjekke nyheter, studere, arbeide eller se på filmer under bussturene, skriver avisen. ”Passasjerene vil også få mulighet til å motta oppdatert informasjon om resten av reisen og om deres ankomststeder,” sier Eyal Yechiel, i Egged busselskap. Egget planer for tiden å installere systemet i alle sine 1500 intercity-busser de neste årene, noe som vil koste rundt 2 millioner dollar. Egged er det andre busselskapet i Israel som vil tilby slike tjenester. Busselskapet Metropolin tilbyr allerede internett i flere av sine busser i Sharon-regionen og i det sørlige Israel, skriver Ynet News.

Buss2Tar du bussen fra Tel Aviv til Jerusalem, eller fra Jerusalem til Haifa kan du snart surfe på internett under bussturen. Det israelske busselskapet Egged planlegger å installere internett på samtlige av sine 1500 busser som går mellom israelske byer, melder Ynet News. Selskapet har allerede brukt rundt 25 000 dollar på å innstallere slikt utstyr på 20 busser som går mellom Jerusalem og Tel Aviv, Galilea og Golan.  Passasjerene vil kunne surfe på Internett gratis. Alt det de trenger er en bærbar pc eller mobiltelefon med en såkalt WiFi-forbindelse, så kan de sjekke nyheter, studere, arbeide eller se på filmer under bussturene, skriver avisen.

”Passasjerene vil også få mulighet til å motta oppdatert informasjon om resten av reisen og om deres ankomststeder,” sier Eyal Yechiel, i Egged busselskap. Egget planer for tiden å installere systemet i alle sine 1500 intercity-busser de neste årene, noe som vil koste rundt 2 millioner dollar. Egged er det andre busselskapet i Israel som vil tilby slike tjenester. Busselskapet Metropolin tilbyr allerede internett i flere av sine busser i Sharon-regionen og i det sørlige Israel, skriver Ynet News.