De siste 30årene har leger og forskere ved Rambam Hospital's technical college i Haifa studert effekten av kolesterol i kroppen. Oppsamlingen av kolesterol kan føre til åreforkalkning, hjerteinfarkt og hjerneslag. Hjertesykdom er den viktigste dødsårsak i den vestlige verden. Professor Michael Aviram, ved Rambams avdeling for medisinske studier anbefaler folk å spise antioksidanter som frukt og grønnsaker som en av måtene til å bekjempe oppsamling av kolesterol i blodårene.  Professor Aviram sier at forskningen viser at de mest effektive antioksidanter finnes i granatepler, rødvin, olivenolje og lakrisrot. Her kan du lærer mer om hvordan du kan unngå for mye kolesterol: httpv://www.youtube.com/watch?v=zpFPVR5h7lg

Aviram2De siste 30årene har leger og forskere ved Rambam Hospital’s technical college i Haifa studert effekten av kolesterol i kroppen. Oppsamlingen av kolesterol kan føre til åreforkalkning, hjerteinfarkt og hjerneslag. Hjertesykdom er den viktigste dødsårsak i den vestlige verden. Professor Michael Aviram, ved Rambams avdeling for medisinske studier anbefaler folk å spise antioksidanter som frukt og grønnsaker som en av måtene til å bekjempe oppsamling av kolesterol i blodårene.

 Professor Aviram sier at forskningen viser at de mest effektive antioksidanter finnes i granatepler, rødvin, olivenolje og lakrisrot.

Her kan du lærer mer om hvordan du kan unngå for mye kolesterol: