Forrige uke ble City of David Archaeology Conference arranger for 11 gang I Jerusalem.  Funn fra utgravningene det siste året ble presentert på konferansen, inkludert massive festningsverk inneholdende blant annet en stor bygning fra romertiden, som er gravd frem på Givati Parking Lot, et arkeologisk utgravingssted i nabolaget til City of David, det opprinnelige senteret av Jerusalem, der konferansen fant sted.Under konferansen ble det også vist frem et 2000 år gammelt stykke av et smykke illustrert med symbolet til Cupid, som er Eros i den greske mytologien. Også det var gravd frem på utgravingsfeltet Givati Parking Lot, som er en del av Jerusalem Walls National Park, skriver Ynet News. ”Disse funnene og andre viktige funn fra den uvanlig store romerske strukturen ved City of David, bidrar vesentlig til vår forståelse av Jerusalems romerske periode,” sier dr. Ben Ami, som jobber for de israelske antikvitetsmyndighetene.

Jerusalem5Forrige uke ble City of David Archaeology Conference arranger for 11 gang I Jerusalem.  Funn fra utgravningene det siste året ble presentert på konferansen, inkludert massive festningsverk inneholdende blant annet en stor bygning fra romertiden, som er gravd frem på Givati Parking Lot, et arkeologisk utgravingssted i nabolaget til City of David, det opprinnelige senteret av Jerusalem, der konferansen fant sted.Under konferansen ble det også vist frem et 2000 år gammelt stykke av et smykke illustrert med symbolet til Cupid, som er Eros i den greske mytologien. Også det var gravd frem på utgravingsfeltet Givati Parking Lot, som er en del av Jerusalem Walls National Park, skriver Ynet News.

”Disse funnene og andre viktige funn fra den uvanlig store romerske strukturen ved City of David, bidrar vesentlig til vår forståelse av Jerusalems romerske periode,” sier dr. Ben Ami, som jobber for de israelske antikvitetsmyndighetene.