Delfiner som lever i fangenskap blir ofte brukt som underholdning. De trenes til å gjøre triks og stimuleres ved å belønnes med mat. Slik behandler ikke israelerne sine delfiner. Eilat har åtte delfiner. De får lov til å leve i deres eget miljø, og kommer til turistene når de selv vil, og det vil de ofte. Delfiner er selskapssyke dyr som liker å omgås mennesker. Turistene får derfor likevel valuta for pengene. "Hvis delfinene velger å komme, så kommer de, hvis de ikke gjør det, er helt greit, og vi venter tålmodig fordi vi tror at du kan gjøre dette annerledes med disse dyrene. Dette er selvsagt veldig vennlige dyr til mennesker, og de søker samspill med oss," sier en av dyrepasserne. Eilat Reef har vært aktivt i 20 år og har 8 delfiner. Revet tiltrekker mange mennesker som ønsker å komme nærmere delfiner. De fleste av de besøkende er turister, men det er noen lokale som har klart å skape et varmt vennskap med delfiner. "Delfinen kommer til meg fordi jeg lage spesielle lyder med hendene. Hvis de vil ha meg til å klappe dem eller til å spille, kommer de med en gang," sier en ti år gammel israelsk gutt. httpv://www.youtube.com/watch?v=OsIGXvr8zts

Delfin3Delfiner som lever i fangenskap blir ofte brukt som underholdning. De trenes til å gjøre triks og stimuleres ved å belønnes med mat. Slik behandler ikke israelerne sine delfiner. Eilat har åtte delfiner. De får lov til å leve i deres eget miljø, og kommer til turistene når de selv vil, og det vil de ofte. Delfiner er selskapssyke dyr som liker å omgås mennesker. Turistene får derfor likevel valuta for pengene.

“Hvis delfinene velger å komme, så kommer de, hvis de ikke gjør det, er helt greit, og vi venter tålmodig fordi vi tror at du kan gjøre dette annerledes med disse dyrene. Dette er selvsagt veldig vennlige dyr til mennesker, og de søker samspill med oss,” sier en av dyrepasserne.

Eilat Reef har vært aktivt i 20 år og har 8 delfiner. Revet tiltrekker mange mennesker som ønsker å komme nærmere delfiner. De fleste av de besøkende er turister, men det er noen lokale som har klart å skape et varmt vennskap med delfiner. “Delfinen kommer til meg fordi jeg lage spesielle lyder med hendene. Hvis de vil ha meg til å klappe dem eller til å spille, kommer de med en gang,” sier en ti år gammel israelsk gutt.