Israel Military Industries Ltd (IMI) har utviklet en artillerirakett med en presis 40 km rekkevidde. IMI rapporterer at den nye raketten, kalt Enchanted Spear, er i stand til å treffe et mål med en nøyaktighet på ti meter. Den nye enheten inkluderer også et direktiv system basert på GPS, og et avansert navigasjonssystem som er basert på en miniatyr rakettmotor, melder det israelske forsvaret. Tidligere i år gjennomførte Israel Military Industries Ltd en test over flere titalls kilometer som viste et imponerende resultat: Raketter traff veldig nøyaktig, opptil ti meter fra målet. I løpet av de siste årene har behovet for artilleribistand til bakkestyrker blitt klart, spesielt viste behovet seg under fjorårets Operation Cast Lead i Gaza, skriver den israelske hæren på sin hjemmeside. Artilleriavdelingen planlegger å oppgradere nøyaktigheten av artillerigranater i nær fremtid. Enchanted Spear rakettene blir avfyrt fra Pounder bæreraketter, som nylig ble utviklet av IMI, og som ifølge selskapet vurderes å være i den teknologiske fronten av artillerirakettkastere. Raketten er konstruert for å treffe og ødelegge bakkemål, som for eksempel artilleribatterier, hovedkontorer og fiendens infanterisentre. Israel Military Industries Ltd ble etablert i 1933 og er eksperter på forsvarssystemer. Firmaet har spesialisert seg på utvikling, integrasjon, produksjon, og livssyklusstøtte til moderne land, i luften og sjøslagsystemer. IMI's systemer regnes for å være i verdensklasse og er utviklet av vertikalt integrerte ekspertteam, som arbeider i nært samarbeid med kundene, hvorav den mest prominente er den israelske hæren (IDF). IMI's produkter er kvalifisert med IDF, USAs militære (Air Force, Army og Navy) og NATO-land. Mer om israelsk våpenindustri her: httpv://www.youtube.com/watch?v=wEwd_h2aCzw httpv://www.youtube.com/watch?v=0sBzMYYK-ns&feature=player_embedded

Israel_artillerirakettIsrael Military Industries Ltd (IMI) har utviklet en artillerirakett med en presis 40 km rekkevidde. IMI rapporterer at den nye raketten, kalt Enchanted Spear, er i stand til å treffe et mål med en nøyaktighet på ti meter. Den nye enheten inkluderer også et direktiv system basert på GPS, og et avansert navigasjonssystem som er basert på en miniatyr rakettmotor, melder det israelske forsvaret. Tidligere i år gjennomførte Israel Military Industries Ltd en test over flere titalls kilometer som viste et imponerende resultat: Raketter traff veldig nøyaktig, opptil ti meter fra målet.

I løpet av de siste årene har behovet for artilleribistand til bakkestyrker blitt klart, spesielt viste behovet seg under fjorårets Operation Cast Lead i Gaza, skriver den israelske hæren på sin hjemmeside. Artilleriavdelingen planlegger å oppgradere nøyaktigheten av artillerigranater i nær fremtid.

Enchanted Spear rakettene blir avfyrt fra Pounder bæreraketter, som nylig ble utviklet av IMI, og som ifølge selskapet vurderes å være i den teknologiske fronten av artillerirakettkastere. Raketten er konstruert for å treffe og ødelegge bakkemål, som for eksempel artilleribatterier, hovedkontorer og fiendens infanterisentre.

Israel Military Industries Ltd ble etablert i 1933 og er eksperter på forsvarssystemer. Firmaet har spesialisert seg på utvikling, integrasjon, produksjon, og livssyklusstøtte til moderne land, i luften og sjøslagsystemer. IMI’s systemer regnes for å være i verdensklasse og er utviklet av vertikalt integrerte ekspertteam, som arbeider i nært samarbeid med kundene, hvorav den mest prominente er den israelske hæren (IDF). IMI’s produkter er kvalifisert med IDF, USAs militære (Air Force, Army og Navy) og NATO-land.

Mer om israelsk våpenindustri her: