Dagene med å fomle med dine husnøkler når du kommer hjem kan snart være over med et nytt nøkkelfritt biometrisk sikkerhetssystem kalt SafeRise som ble utviklet i Israel og nå er i bruk i boliger, kontorer og til og med en politistasjon i Florida, skriver Israel21c. Det er generalmajor Aharon Zeevi Farkash, en av de ansvarlige for Israels sikkerhet under den andre intifadaen, som er grunnlegger og administrerende direktør i FST21, som markedsfører det nye systemet. Firmaets hovedkontor ligger i Tel Aviv. Hans SafeRise system er basert på en blanding av maskinvare og programvare som gjenkjenner et individ, så det er ikke behov for en standard for å angi en bygning. Konfigurert i henhold til ansiktsgjenkjennelse, talegjenkjenning og biometri (den teknologi som gjenkjenner kroppen som unik), er systemet basert på hva selskapet CTO Shahar Belkin kaller «duck": "Hvis det ser ut som deg, snakker som deg og går som deg, er det sannsynligvis deg. " httpv://www.youtube.com/watch?v=UZ2ja5dKqxg&feature=player_embedded

saferiseDagene med å fomle med dine husnøkler når du kommer hjem kan snart være over med et nytt nøkkelfritt biometrisk sikkerhetssystem kalt SafeRise som ble utviklet i Israel og nå er i bruk i boliger, kontorer og til og med en politistasjon i Florida, skriver Israel21c. Det er generalmajor Aharon Zeevi Farkash, en av de ansvarlige for Israels sikkerhet under den andre intifadaen, som er grunnlegger og administrerende direktør i FST21, som markedsfører det nye systemet. Firmaets hovedkontor ligger i Tel Aviv.

Hans SafeRise system er basert på en blanding av maskinvare og programvare som gjenkjenner et individ, så det er ikke behov for en standard for å angi en bygning. Konfigurert i henhold til ansiktsgjenkjennelse, talegjenkjenning og biometri (den teknologi som gjenkjenner kroppen som unik), er systemet basert på hva selskapet CTO Shahar Belkin kaller «duck”: “Hvis det ser ut som deg, snakker som deg og går som deg, er det sannsynligvis deg. ”