Isaac Berzin er en kjemisk ingeniør, grunnleggeren av GreenFuel, og administrerende direktør i Element Cleantech USA. Han har et lidenskapelig syn på alger, og mener også at tang sitter med nøkkelen til å spise opp karbon-utslipp og til produksjon av fornybar energi. Time magazine utnevnte ham til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden innen i politikk, næringsliv, og vitenskap i 2008. Brezin arbeid for bærekraftig biodrivstoff og innen klimaendringer har vunnet internasjonal anerkjennelse og flere priser. httpv://www.youtube.com/watch?v=ZNOj_Lymbho&feature=player_embedded

tareIsaac Berzin er en kjemisk ingeniør, grunnleggeren av GreenFuel, og administrerende direktør i Element Cleantech USA. Han har et lidenskapelig syn på alger, og mener også at tang sitter med nøkkelen til å spise opp karbon-utslipp og til produksjon av fornybar energi. Time magazine utnevnte ham til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden innen i politikk, næringsliv, og vitenskap i 2008. Brezin arbeid for bærekraftig biodrivstoff og innen klimaendringer har vunnet internasjonal anerkjennelse og flere priser.