Herzliya Kammerorkester, som feirer sitt 30 års jubileum denne sesongen, ble grunnlagt i 1981 av musikalsk leder Harvey Bordowitz. Det rike og varierte repertoaret spenner fra barokk til moderne tid. Orkesteret har hatt flere verdenspremierer, spesielt på bestillingsverk av israelske komponister. Mange av Israels beste solister og dirigenter, og kunstnere fra utlandet, har gjestet orkesteret. Her spiller de Edvard Grieg, mer nøyaktig "Grieg - Peer Gynt Suite no. 1, op. 46 - Morning Mood" httpv://www.youtube.com/watch?v=gsR67FTffAU

kammerorkester2Herzliya Kammerorkester, som feirer sitt 30 års jubileum denne sesongen, ble grunnlagt i 1981 av musikalsk leder Harvey Bordowitz. Det rike og varierte repertoaret spenner fra barokk til moderne tid. Orkesteret har hatt flere verdenspremierer, spesielt på bestillingsverk av israelske komponister. Mange av Israels beste solister og dirigenter, og kunstnere fra utlandet, har gjestet orkesteret.

Her spiller de Edvard Grieg, mer nøyaktig “Grieg – Peer Gynt Suite no. 1, op. 46 – Morning Mood”