I Israel er det turistsesong året rundt, og også i slutten av august og utover den kommende høsten satses det på attraktive arrangementer i Jerusalem. The Tower of David Museum ved Jaffa Gate er restaurert og vil ha åpent hele august og være arena for flere musikk- og kunstfestivaler. I helgen er det eksempelvis ”Funk & Roll Festival 2010” med levende musikk, gateteater og matsalg i tårnet og området rundt. Dessuten har museets Night Spectacular en unikt audiovisuell visning av historiske bilder av Jerusalem projisert på vegger, broer, arkeologiske ruiner og skjulte stier i citadellet, mandag-torsdag og lørdag fra kl 20:00 i hele august. Det nylig gjenåpnede Israel Museum vil tilby diverse utstillinger og installasjoner utover sensommeren og høsten. Den nye Alrov Mamilla Avenue i Jerusalem har blitt forvandlet til en levende gate med et utvalg av sjonglører, akrobater og gateartister, samt kunst og håndverksmesser og musikalske konserter hver torsdag kveld fra 18:30-23:00 i hele måneden.

Israel_DavidtårnetI Israel er det turistsesong året rundt, og også i slutten av august og utover den kommende høsten satses det på attraktive arrangementer i Jerusalem. The Tower of David Museum ved Jaffa Gate er restaurert og vil ha åpent hele august og være arena for flere musikk- og kunstfestivaler. I helgen er det eksempelvis ”Funk & Roll Festival 2010” med levende musikk, gateteater og matsalg i tårnet og området rundt. Dessuten har museets Night Spectacular en unikt audiovisuell visning av historiske bilder av Jerusalem projisert på vegger, broer, arkeologiske ruiner og skjulte stier i citadellet, mandag-torsdag og lørdag fra kl 20:00 i hele august.

Det nylig gjenåpnede Israel Museum vil tilby diverse utstillinger og installasjoner utover sensommeren og høsten.

Den nye Alrov Mamilla Avenue i Jerusalem har blitt forvandlet til en levende gate med et utvalg av sjonglører, akrobater og gateartister, samt kunst og håndverksmesser og musikalske konserter hver torsdag kveld fra 18:30-23:00 i hele måneden.