Den israelske kaffebutikk-kjeden, Cup 'O' Joe, planlegger å etablere seg i USA. Den første butikken er tenkt åpnet i Brooklyn i New York innen ni måneder, skriver Ynet.news. David Klein, en av kjedens eiere, er for tiden i USA og speider etter et egnet sted for kjedens første butikk i byen. Den innledende investeringen i New York er anslått til 9.5 millioner shekel (ca $ 2,5mill), som er mye høyere enn den estimerte kostnaden ved å åpne en Cup 'O' Joe i Israel, som ligger på 1.5 millioner shekel ($ 400,000). Klein sier at kjeden vil samarbeide med to amerikanske forretningsmenn i å åpne 1600 sq ft New York filial innen ni måneder. Kjeden planlegger å åpne ytterligere Cup 'O' Joe filialer i USA. "Jeg tror vi vil åpne tre eller fire butikker i USA innen de neste to årene, særlig i periferien," sier Klein. "Vi kombinerer gourmet kaffe med en rikholdig meny kaffetyper. Dette er sjelden i Brooklyn," sier han.

KaffeDen israelske kaffebutikk-kjeden, Cup ‘O’ Joe, planlegger å etablere seg i USA. Den første butikken er tenkt åpnet i Brooklyn i New York innen ni måneder, skriver Ynet.news. David Klein, en av kjedens eiere, er for tiden i USA og speider etter et egnet sted for kjedens første butikk i byen. Den innledende investeringen i New York er anslått til 9.5 millioner shekel (ca $ 2,5mill), som er mye høyere enn den estimerte kostnaden ved å åpne en Cup ‘O’ Joe i Israel, som ligger på 1.5 millioner shekel ($ 400,000).

Klein sier at kjeden vil samarbeide med to amerikanske forretningsmenn i å åpne 1600 sq ft New York filial innen ni måneder. Kjeden planlegger å åpne ytterligere Cup ‘O’ Joe filialer i USA.

“Jeg tror vi vil åpne tre eller fire butikker i USA innen de neste to årene, særlig i periferien,” sier Klein. “Vi kombinerer gourmet kaffe med en rikholdig meny kaffetyper. Dette er sjelden i Brooklyn,” sier han.