I Jerusalem Botaniske Hage er det bekymring over fremtiden til et lite bevinget innsekt. Urbanisering og forurensning er en trussel mot sommerfuglene, sier dr. Ori Fragman-Sapir, som er forsker ansatt i den botaniske hagen i Israels hovedstad. "Sommerfugler er en del av hele økosystemet og hvis de forsvinner så forsvinner planter og alle skapningene som lever av dem også,” sier han. ”Det handler ikke bare om sommerfuglene, men økosystemet som helhet”. "Den økologiske balansen har å gjøre med alle aspekter av livet vårt. Det har å gjøre med luftkvalitet, jordkvalitet, med vannkvalitet, og selvfølgelig med alle de produktene vi spiser og bruker. Hvis den økologiske balansen ikke er vedlikeholdt, vil hele pyramiden av naturen og menneskeheten komme til å kollapse. " Noe kan vi gjøre for å redde sommerfuglene, mener han: "Det er skader som vi ikke kan reparere, men vi kan gjøre mange ting for å bygge tilbake noen av de naturlige skattene vi har tapt. Vi kan for det første plante planter som tiltrekker seg sommerfugler, men også gjøre alle slags ting rundt det - ikke bruke kjemikalier i vår hage, eller bruke så lite som mulig. " httpv://www.youtube.com/watch?v=IcPVsSWbEHE

sommerfuglI Jerusalem Botaniske Hage er det bekymring over fremtiden til et lite bevinget innsekt. Urbanisering og forurensning er en trussel mot sommerfuglene, sier dr. Ori Fragman-Sapir, som er forsker ansatt i den botaniske hagen i Israels hovedstad. “Sommerfugler er en del av hele økosystemet og hvis de forsvinner så forsvinner planter og alle skapningene som lever av dem også,” sier han. ”Det handler ikke bare om sommerfuglene, men økosystemet som helhet”.

“Den økologiske balansen har å gjøre med alle aspekter av livet vårt. Det har å gjøre med luftkvalitet, jordkvalitet, med vannkvalitet, og selvfølgelig med alle de produktene vi spiser og bruker. Hvis den økologiske balansen ikke er vedlikeholdt, vil hele pyramiden av naturen og menneskeheten komme til å kollapse. ”

Noe kan vi gjøre for å redde sommerfuglene, mener han: “Det er skader som vi ikke kan reparere, men vi kan gjøre mange ting for å bygge tilbake noen av de naturlige skattene vi har tapt. Vi kan for det første plante planter som tiltrekker seg sommerfugler, men også gjøre alle slags ting rundt det – ikke bruke kjemikalier i vår hage, eller bruke så lite som mulig. ”