Åtti år gamle dører, gassbeholdere og gamle kofferter kan være ting som ikke er av stor verdi for folk flest. Men for en person i Tel Aviv gir de henne mulighet til å lage unike arbeider ut av tilsynelatende verdslige objekter. Gorit Megan er arkitekt av yrke. Etter å ha arbeidet på et arkitektfirma, visste hun at hun hadde en større kall i livet. For ett år siden åpnet hun sitt eget studio kalt "Junksion," der hun transformerer tilsynelatende gamle og ubrukelige gjenstander til kunstverk og bruksgjenstander. På hennes studio er det sykkeldeler, tomme gasstanker, 80-år gamle dører og skodder, skap fra sekstitallet, badekar, kofferter og mye mer. Hun sier hennes største glede er å søke etter antikke elementer på loppemarkeder. Inspirasjonskilden hennes kommer fra hauger av søppel. En telefonmottaker er blitt til en lampe og en koffert er blitt til et stuebord. ”Det er tilfeller når jeg ser noe, og jeg umiddelbart vet hva jeg skal lage ut av det. Ideene kommer alltid fra materialet selv, " sier Gorit Megan. Prosessen med arbeidet hennes er å søke etter et gammelt element og til å bygge det på nytt. Hun forvandler det til noe nytt og forfriskende. Her kan du se den oppfinnsomme brukskunstneren i aksjon: httpv://www.youtube.com/watch?v=e3a0blXrsk4

koffertÅtti år gamle dører, gassbeholdere og gamle kofferter kan være ting som ikke er av stor verdi for folk flest. Men for en person i Tel Aviv gir de henne mulighet til å lage unike arbeider ut av tilsynelatende verdslige objekter. Gorit Megan er arkitekt av yrke. Etter å ha arbeidet på et arkitektfirma, visste hun at hun hadde en større kall i livet. For ett år siden åpnet hun sitt eget studio kalt “Junksion,” der hun transformerer tilsynelatende gamle og ubrukelige gjenstander til kunstverk og bruksgjenstander.

På hennes studio er det sykkeldeler, tomme gasstanker, 80-år gamle dører og skodder, skap fra sekstitallet, badekar, kofferter og mye mer. Hun sier hennes største glede er å søke etter antikke elementer på loppemarkeder. Inspirasjonskilden hennes kommer fra hauger av søppel. En telefonmottaker er blitt til en lampe og en koffert er blitt til et stuebord.

”Det er tilfeller når jeg ser noe, og jeg umiddelbart vet hva jeg skal lage ut av det. Ideene kommer alltid fra materialet selv, ” sier Gorit Megan. Prosessen med arbeidet hennes er å søke etter et gammelt element og til å bygge det på nytt. Hun forvandler det til noe nytt og forfriskende.

Her kan du se den oppfinnsomme brukskunstneren i aksjon: