Nå vil også de beste italienske iskremene bli å få kjøpt i Israel. Det er det israelske matselskapet Willi Food, som i dag importerer oster og spesielle matvareprodukter, som nå kaster seg inn på iskremmarkedet og vil importere de beste italienske iskremene til Israel, skriver Ynet.news. Ifølge den israelske avisen har Willie Food signert en avtale med G7 Gelati Group, som er den tredje største iskremprodusenten i Italia, og som har en turnover på ca 100 millioner dollar og allerede eksporterer iskrem til 25 land. Den italienske isen som israelerne i fremtiden vil kunne hygge seg med i sommervarmen er selvfølgelig kosher. Den vil bli solgt på ulike supermarkeder, i første rekke på Mega-kjeden. Eieren av Willie Food, Zvi Willinger, tok beslutningen om å gå inn i iskremindustrien i et forsøk på å øke firmaets produktutvalg. Selskapet har testet ut smaken på den italienske iskremen og føler seg trygge på at den vil falle i smak hos israelerne. I starten vil selskapet importere åtte ulike smaksvarianter, deriblant jordbær, cappuccino, og sjokolade, skriver Ynet.news.

iskrem3Nå vil også de beste italienske iskremene bli å få kjøpt i Israel. Det er det israelske matselskapet Willi Food, som i dag importerer oster og spesielle matvareprodukter, som nå kaster seg inn på iskremmarkedet og vil importere de beste italienske iskremene til Israel, skriver Ynet.news. Ifølge den israelske avisen har Willie Food signert en avtale med G7 Gelati Group, som er den tredje største iskremprodusenten i Italia, og som har en turnover på ca 100 millioner dollar og allerede eksporterer iskrem til 25 land.

Den italienske isen som israelerne i fremtiden vil kunne hygge seg med i sommervarmen er selvfølgelig kosher. Den vil bli solgt på ulike supermarkeder, i første rekke på Mega-kjeden. Eieren av Willie Food, Zvi Willinger, tok beslutningen om å gå inn i iskremindustrien i et forsøk på å øke firmaets produktutvalg. Selskapet har testet ut smaken på den italienske iskremen og føler seg trygge på at den vil falle i smak hos israelerne. I starten vil selskapet importere åtte ulike smaksvarianter, deriblant jordbær, cappuccino, og sjokolade, skriver Ynet.news.