Planlegger du å ta med hunden din på en flytur, og er i tvil om regelverket? Da kan du ta en telefon til Israel og prate med firmaet Terminal 4 Pets, som hjelper hundeiere over hele verden med gode råd for hundetransport, skriver Israel21c. Eitan Kreiner, skaperen av Terminal 4 Pets, har 25 års erfaring, men er stadig opptatt av å finne nye veier for å gjøre flyreisen behagelig for hundene. Lokalisert i Maccabim, bare 15 minutter fra Israels internasjonale flyplass, tilbyr firmaet også en ”dør til dør” service for VIPs (Very Important Pets).  Firmaet koordinerer flyvninger for alle typer dyr, ikke bare hunder, ikke bare fra Israel, men rundt om i hele verden, enten kjæledyret reiser med eieren eller i bagasjerommet. Terminal 4 Pets forsikrer seg om at dyrene har det så komfortabelt som mulig, skriver det israelske nettmagasinet. Kreiner sier til Israel21c at hans firma for det meste transporterer katter og hunder, men at det også hender at han sender av gårde fugler, fisker eller hamstere. I fjor ble fire millioner dyr fraktet med fly rundt omring i verden. httpv://www.youtube.com/watch?v=qgNVswvFstA&feature=player_embedded

Hund4Planlegger du å ta med hunden din på en flytur, og er i tvil om regelverket? Da kan du ta en telefon til Israel og prate med firmaet Terminal 4 Pets, som hjelper hundeiere over hele verden med gode råd for hundetransport, skriver Israel21c. Eitan Kreiner, skaperen av Terminal 4 Pets, har 25 års erfaring, men er stadig opptatt av å finne nye veier for å gjøre flyreisen behagelig for hundene.

Lokalisert i Maccabim, bare 15 minutter fra Israels internasjonale flyplass, tilbyr firmaet også en ”dør til dør” service for VIPs (Very Important Pets).  Firmaet koordinerer flyvninger for alle typer dyr, ikke bare hunder, ikke bare fra Israel, men rundt om i hele verden, enten kjæledyret reiser med eieren eller i bagasjerommet. Terminal 4 Pets forsikrer seg om at dyrene har det så komfortabelt som mulig, skriver det israelske nettmagasinet.

Kreiner sier til Israel21c at hans firma for det meste transporterer katter og hunder, men at det også hender at han sender av gårde fugler, fisker eller hamstere. I fjor ble fire millioner dyr fraktet med fly rundt omring i verden.