Jerusalem er kåret til den beste byen I Afrika og Midt-Østen av leserne til reiselivsmagasinet Travel+Leisur magazine som regnes for å være USAs ledende reiselivsmagasin, skriver Ynet.news. Tel Aviv ble kåret til å være den tredje beste byen i dette området å reise til. CapeTown i Sør-Afrika fikk andreplassen.  “Vi er stolte av dette resultatet,” sier Arie Sommer I det israelske offentlige turistbyrået. ”Det understreker den økende erkjennelsen blant sofistikerte reisende om at våre to største byer er unike og ekstraordinære steder å reise til.” Det amerikanske reiselivsmagasinet vil publisere sitt resultat i augustnummeret. Sist Jerusalem vant var i 2000. Dette er første året Tel Aviv har vært plassert blant de tre mest anerkjente reisemålene. Turismen til Israel har økt kraftig de siste årene. 2009 slo alle tidligere rekorder, til tross for en nedgang i begynnelsen av året i forbindelse med finanskrisen og Gaza-krigen, og 2010 ligger godt an til å bli det beste turiståret i Israelsk historie.

JerusalemJerusalem er kåret til den beste byen I Afrika og Midt-Østen av leserne til reiselivsmagasinet Travel+Leisur magazine som regnes for å være USAs ledende reiselivsmagasin, skriver Ynet.news. Tel Aviv ble kåret til å være den tredje beste byen i dette området å reise til. CapeTown i Sør-Afrika fikk andreplassen. 

“Vi er stolte av dette resultatet,” sier Arie Sommer I det israelske offentlige turistbyrået. ”Det understreker den økende erkjennelsen blant sofistikerte reisende om at våre to største byer er unike og ekstraordinære steder å reise til.”

Det amerikanske reiselivsmagasinet vil publisere sitt resultat i augustnummeret. Sist Jerusalem vant var i 2000. Dette er første året Tel Aviv har vært plassert blant de tre mest anerkjente reisemålene.

Turismen til Israel har økt kraftig de siste årene. 2009 slo alle tidligere rekorder, til tross for en nedgang i begynnelsen av året i forbindelse med finanskrisen og Gaza-krigen, og 2010 ligger godt an til å bli det beste turiståret i Israelsk historie.