Israel er blant de 20 landene som invester mest i Storbritannia. Det viser en oversikt fra UK Trade & Investment, som ble offentliggjort denne uken. Statistikken gjelder for annet halvår i 2009 og første halvår i 2010, og viser at 16 nye prosjekter med bakgrunn fra Israel ble startet i denne perioden, skriver Ynet.news. ”Jeg er glad for at for at Israel for annet år på rad har økt sitt omdømme som et av de 20 beste land å investere i Storbritannia, etter å ha passert Belgia og Hong Kong. Jeg anbefaler flere israelske selskaper å handle nå for å dra nytte av de store investeringsmuligheter som tilbys i Storbritannia. Jeg, og laget mitt i UK Trade & Investment ved  den britiske ambassaden her i Tel Aviv, vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe disse bedriftene til å lykkes,” sier Richard Salt, som er direktør for UK Trade & Investment ved den britiske ambassaden i Tel Aviv til den israelske avisen. "Å tiltrekke og beholde investeringer er enormt viktig for vår økonomiske utvikling. Vi vil at Storbritannia skal være et sted hvor bedriftene kan vokse og lykkes, der verdens beste selskaper trives, der gode ideer og innovasjoner blir til flotte produkter og hvor vi har en arbeidsstyrke av verdensklasse, ” sa den britiske statsministeren David Cameron, da han onsdag talte til over 100 av Storbritannias ledende investorer på landsmøtet til UK Trade & Investment.

David_CameronIsrael er blant de 20 landene som invester mest i Storbritannia. Det viser en oversikt fra UK Trade & Investment, som ble offentliggjort denne uken. Statistikken gjelder for annet halvår i 2009 og første halvår i 2010, og viser at 16 nye prosjekter med bakgrunn fra Israel ble startet i denne perioden, skriver Ynet.news.

”Jeg er glad for at for at Israel for annet år på rad har økt sitt omdømme som et av de 20 beste land å investere i Storbritannia, etter å ha passert Belgia og Hong Kong. Jeg anbefaler flere israelske selskaper å handle nå for å dra nytte av de store investeringsmuligheter som tilbys i Storbritannia. Jeg, og laget mitt i UK Trade & Investment ved  den britiske ambassaden her i Tel Aviv, vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe disse bedriftene til å lykkes,” sier Richard Salt, som er direktør for UK Trade & Investment ved den britiske ambassaden i Tel Aviv til den israelske avisen.

“Å tiltrekke og beholde investeringer er enormt viktig for vår økonomiske utvikling. Vi vil at Storbritannia skal være et sted hvor bedriftene kan vokse og lykkes, der verdens beste selskaper trives, der gode ideer og innovasjoner blir til flotte produkter og hvor vi har en arbeidsstyrke av verdensklasse, ” sa den britiske statsministeren David Cameron, da han onsdag talte til over 100 av Storbritannias ledende investorer på landsmøtet til UK Trade & Investment.