Den amerikanske artisten Missy Elliots opptreden i Tel Aviv torsdag ble en stor suksess, skriver den israelske avisen Haaretz. På et tidspunkt ropte hun ut til det entusiastiske publikummet: ”Jeg elsker denne byen”. På forhånd ble den kjente amerikanske rapperen utsatt for sterkt press fra anti-israelske grupper for å droppe forestillingen, men hun lot seg ikke pressen, og forlenget i stedet besøket for å få meg seg noen av Israels mange turistattraksjoner. Den lokale hip-hop-favoritten Hadag Nachash sparket i gang showet torsdag natt med noen av deres best kjente hits, før Elliot entret scenen, skriver Haaretz. Missy Elliots neste forestilling vil bli i forbindelse med Casa Music Festival i Casablanca i Marokko i kveld. Forrige måned opptrådte den legendariske britiske artisten sir Elton John på Ramat Gan stadion nær Tel Aviv. Også han nektet å bøye seg for press fra anti-israelske aktivister. httpv://www.youtube.com/watch?v=hn7BewhVN1A Rod Stewart spilte live i Tel aviv 30.juni: httpv://www.youtube.com/watch?v=MIVq4LY5lZs

Missy_elliot2Den amerikanske artisten Missy Elliots opptreden i Tel Aviv torsdag ble en stor suksess, skriver den israelske avisen Haaretz. På et tidspunkt ropte hun ut til det entusiastiske publikummet: ”Jeg elsker denne byen”. På forhånd ble den kjente amerikanske rapperen utsatt for sterkt press fra anti-israelske grupper for å droppe forestillingen, men hun lot seg ikke pressen, og forlenget i stedet besøket for å få meg seg noen av Israels mange turistattraksjoner.

Den lokale hip-hop-favoritten Hadag Nachash sparket i gang showet torsdag natt med noen av deres best kjente hits, før Elliot entret scenen, skriver Haaretz. Missy Elliots neste forestilling vil bli i forbindelse med Casa Music Festival i Casablanca i Marokko i kveld.

Forrige måned opptrådte den legendariske britiske artisten sir Elton John på Ramat Gan stadion nær Tel Aviv. Også han nektet å bøye seg for press fra anti-israelske aktivister.

Rod Stewart spilte live i Tel aviv 30.juni: