Den amerikanske sangerinnen Missy Elliott ble forsøkt presset til å droppe den planlagte konserten I Israel på torsdag. Som svar på tiltalen bestemt hun seg for å reise til Israel tidligere enn planlagt, skriver Ynet.news. Ifølge den israelske avisen har den amerikanske artisten fått flere henvendelser fra anti-israelske elementer som skriver at de forventer at hun ikke legitimerer Israels ulike aktiviteter gjennom å avholde den planlagte konserten i Tel Aviv. Like fullt har sangerinnen informert showets produsent, Shuki Weiss, om at hun ikke har noen planer om å gi etter for presset og vil underholde i Israel som planlagt. I tillegg har Missy Elliot annonsert at hun vil ankomme Israel en dag tidligere enn planlagt for å reise rundt som turist sammen med sitt følge som inkluderer 30 dansere og medhjelpere.  Høydepunktet på turen ventes å bli besøket ved klagemuren. Missy Elliott (39) er en rappartist som har solgt mer enn 7 millioner plater i USA, og er dermed USAs mestselgende kvinnelige rappartist. httpv://www.youtube.com/watch?v=tPq5-u5JrbU

Missy_ElliottDen amerikanske sangerinnen Missy Elliott ble forsøkt presset til å droppe den planlagte konserten I Israel på torsdag. Som svar på tiltalen bestemt hun seg for å reise til Israel tidligere enn planlagt, skriver Ynet.news.

Ifølge den israelske avisen har den amerikanske artisten fått flere henvendelser fra anti-israelske elementer som skriver at de forventer at hun ikke legitimerer Israels ulike aktiviteter gjennom å avholde den planlagte konserten i Tel Aviv.

Like fullt har sangerinnen informert showets produsent, Shuki Weiss, om at hun ikke har noen planer om å gi etter for presset og vil underholde i Israel som planlagt.

I tillegg har Missy Elliot annonsert at hun vil ankomme Israel en dag tidligere enn planlagt for å reise rundt som turist sammen med sitt følge som inkluderer 30 dansere og medhjelpere.  Høydepunktet på turen ventes å bli besøket ved klagemuren.

Missy Elliott (39) er en rappartist som har solgt mer enn 7 millioner plater i USA, og er dermed USAs mestselgende kvinnelige rappartist.