Det er 7,5 millioner mobiltelefoner i Israel, ca. en telefon pr. innbygger. Den store mobiltelefondekningen og det faktum at israelerne reiser mye til Europa og USA både som turister og fordi mange israelere har slektninger bosatt i andre land, har fått verdens mobiltelefonselskaper til å rette sine øyner mot landet. For israelerne betyr det billigere tilbud og lavere mobilregninger. Snart vil prisen på å ringe til Israel fra Øst-Europa kunne reduseres fra 1 dollar pr. minutt i dag til 0,02 dollar. Det vil skje når selskapet MSI Connect blir etablert på det israelske markedet, fremgår det av en pressemelding fra selskapet, gjengitt i Market Watch. Det amerikanske selskapet My Social Income.Inc med hovedkontor i Indianapolis har i flere måneder arbeidet for å få i stand en avtale med et israelsk selskap, og har nå signert avtalen med Advanced Services, som vil representere MSI i Israel. Advanced Services ledes av Yoav Levy som har mange års erfaring fra telekommunikasjon i denne delen av verden. Det israelske selskapet er lokalisert i Netanya. Blant tilbudene som Advanced Services nå vil kunne tilby israelerne i samarbeid med det amerikanske firmaet er et lavkost langdistanse telefontilbud, et ”callback”-system som vil sikre de mange utenlandske arbeiderne i Israel mulighet til å ringe til sine hjemland billig, og billige kredittkortløsninger.

mobiltelefonDet er 7,5 millioner mobiltelefoner i Israel, ca. en telefon pr. innbygger. Den store mobiltelefondekningen og det faktum at israelerne reiser mye til Europa og USA både som turister og fordi mange israelere har slektninger bosatt i andre land, har fått verdens mobiltelefonselskaper til å rette sine øyner mot landet. For israelerne betyr det billigere tilbud og lavere mobilregninger.

Snart vil prisen på å ringe til Israel fra Øst-Europa kunne reduseres fra 1 dollar pr. minutt i dag til 0,02 dollar. Det vil skje når selskapet MSI Connect blir etablert på det israelske markedet, fremgår det av en pressemelding fra selskapet, gjengitt i Market Watch.

Det amerikanske selskapet My Social Income.Inc med hovedkontor i Indianapolis har i flere måneder arbeidet for å få i stand en avtale med et israelsk selskap, og har nå signert avtalen med Advanced Services, som vil representere MSI i Israel. Advanced Services ledes av Yoav Levy som har mange års erfaring fra telekommunikasjon i denne delen av verden. Det israelske selskapet er lokalisert i Netanya.

Blant tilbudene som Advanced Services nå vil kunne tilby israelerne i samarbeid med det amerikanske firmaet er et lavkost langdistanse telefontilbud, et ”callback”-system som vil sikre de mange utenlandske arbeiderne i Israel mulighet til å ringe til sine hjemland billig, og billige kredittkortløsninger.