Like sør for Tel Aviv, langs Middelhavskysten, ligger byen Bat Yam med sine ca. 130 000 innbyggere. Strandlinjen snor seg som en naturlig fortsettelse av Tel Aviv og Jaffas strender, og bystyret mener derfor at turistene ikke vil være opptatt av om deres strandhotell er plassert innenfor Tel Avivs grenser, eller like i nærheten. Nå satses det på nye turisthoteller. Byens ledelse ønsker å gjøre den en ny turistriviera, skriver Ynet.news. Bystyret i Bat Yam har vedtatt en storstilt plan som inneholder bygging av tre hoteller langs stranden, i tillegg til at det er gitt tillatelse til å bygge hoteller på fire andre steder i byen. ”Rundt 2,6 millioner utenlandske turister som besøker Israel ser på strandlinjen fra Herzliya til Bat Yam som et felles område, og etter deres vurderinger er det ingen forskjell mellom hoteller lokalisert ved Tel Avivs kyst eller ved Bet Yams kyst, bortsett fra prisen og servicen, et område der Bat Yam kan konkurrere med suksess,” mener Erez Podemski, som er assisterende generaldirektør for utvikling og strategi i byens administrasjon. De tre hotellene som nå er under bygging er fire eller femstjerners hoteller og vil ha rundt 300 rom og store områder for konferanser og forretningsmøter. De planlagte byggekostnadene er på rundt 62 millioner dollar, ekskludert prisen for byggearealene. I dag er det bare tilgjengelig 530 hotellrom i Bat Yam, skriver Ynet.news.

Israel_Bat_Yam3Like sør for Tel Aviv, langs Middelhavskysten, ligger byen Bat Yam med sine ca. 130 000 innbyggere. Strandlinjen snor seg som en naturlig fortsettelse av Tel Aviv og Jaffas strender, og bystyret mener derfor at turistene ikke vil være opptatt av om deres strandhotell er plassert innenfor Tel Avivs grenser, eller like i nærheten. Nå satses det på nye turisthoteller. Byens ledelse ønsker å gjøre den en ny turistriviera, skriver Ynet.news.

Bystyret i Bat Yam har vedtatt en storstilt plan som inneholder bygging av tre hoteller langs stranden, i tillegg til at det er gitt tillatelse til å bygge hoteller på fire andre steder i byen.

”Rundt 2,6 millioner utenlandske turister som besøker Israel ser på strandlinjen fra Herzliya til Bat Yam som et felles område, og etter deres vurderinger er det ingen forskjell mellom hoteller lokalisert ved Tel Avivs kyst eller ved Bet Yams kyst, bortsett fra prisen og servicen, et område der Bat Yam kan konkurrere med suksess,” mener Erez Podemski, som er assisterende generaldirektør for utvikling og strategi i byens administrasjon.

De tre hotellene som nå er under bygging er fire eller femstjerners hoteller og vil ha rundt 300 rom og store områder for konferanser og forretningsmøter. De planlagte byggekostnadene er på rundt 62 millioner dollar, ekskludert prisen for byggearealene. I dag er det bare tilgjengelig 530 hotellrom i Bat Yam, skriver Ynet.news.