Nye produkter fra israelske selskaper som spesialiserer seg på bioteknologisk, farmasøytisk og medisinsk utstyr ble vist frem på ILSI 2010 BioMed, årets israelske Life Science's Conference, som fant sted i juni. Utstrakt samarbeid mellom akademia og næringsliv, en entreprenørånd og en høyt kvalifisert arbeidsstyrke har bidratt til etableringen av Israel sterke bioteknologiindustrien, mener Israel21c. Israels blomstrende biovitenskaps industri omfatter mer enn 1.000 bedrifter som utvikler innovasjoner i biotech, farmasøytisk og medisinsk utstyr. Mange av disse selskapene presenterte sine nyeste produkter på konferansen, der det deltok mer enn 1000 internasjonale gjester.ISRAEL21c's Harvey Stein besøkte standene og lærte om innovasjoner som en sensor basert på fiber optikk som radikalt forenkler identifiseringen av kreftvev.   Nesher-baserte NanoVibronix har det eneste patch-baserte, personlig terapeutisk ultralydapparat på markedet, for behandling av smerter, forbrenninger, sår og myk-vev skade. Enheten har allerede regulatoriske godkjenninger, som for eksempel C-merket i Europa og FDA-godkjenning for smerteindikasjon. Her kan du se videoen fra den biomedisinske kongressen: httpv://www.youtube.com/watch?v=Lg_MkWYU-9k&feature=player_embedded

Israel_apparatNye produkter fra israelske selskaper som spesialiserer seg på bioteknologisk, farmasøytisk og medisinsk utstyr ble vist frem på ILSI 2010 BioMed, årets israelske Life Science’s Conference, som fant sted i juni. Utstrakt samarbeid mellom akademia og næringsliv, en entreprenørånd og en høyt kvalifisert arbeidsstyrke har bidratt til etableringen av Israel sterke bioteknologiindustrien, mener Israel21c.

Israels blomstrende biovitenskaps industri omfatter mer enn 1.000 bedrifter som utvikler innovasjoner i biotech, farmasøytisk og medisinsk utstyr. Mange av disse selskapene presenterte sine nyeste produkter på konferansen, der det deltok mer enn 1000 internasjonale gjester.ISRAEL21c’s Harvey Stein besøkte standene og lærte om innovasjoner som en sensor basert på fiber optikk som radikalt forenkler identifiseringen av kreftvev.  

Nesher-baserte NanoVibronix har det eneste patch-baserte, personlig terapeutisk ultralydapparat på markedet, for behandling av smerter, forbrenninger, sår og myk-vev skade. Enheten har allerede regulatoriske godkjenninger, som for eksempel C-merket i Europa og FDA-godkjenning for smerteindikasjon.

Her kan du se videoen fra den biomedisinske kongressen: