Myndighetene og næringslivet i Jerusalem ønsker å øke den innenlandske turismen til landets hovedstad, og lanserer nå en ny kampanje med tittelen "Ta to dager for Jerusalem”. Formålet er å oppmuntre israelerne til å reise til hovedstaden. Kampanjen vil tilby attraktive feriepakker og rabatter på kulturelle steder, skriver Ynet.news. Lansert med et budsjett på en million shekel, inviterer kampanjen allmennheten til å delta i noen av byens største kulturelle begivenheter, slik som International Film Festival som starter på torsdag og varer en uke, den festlige gjenåpning av Israels Museum fra 29. til 31. juli, Den internasjonale Kunst og Håndverk Festivalen de to første ukene i august, og Puppet Theater Festival fra 8 til 13 august. Partnere i kampanjen er turistdepartementet, Jerusalem kommune, Statsministerens kontor, Jerusalem Development Authority, og Jerusalem Hotel Association. Som en del av kampanjen, vil det bli tilbudt spesielle turistpakker som inkluderer billetter til arrangementer, rabatt på overnatting på de beste hotellene i byen, og reduserte priser på turistattraksjonene, skriver avisen. Pakkene kan selvsagt også kjøpes av utenlandske turister. Blant turene som tilbys i forbindelse med kampanjen vil være en tur i fotsporene av filmene ble vist under filmfestivalen, en tur i fotsporene til David Grossman's bøker, og mer.   For å fremme kampanjen vil det bli kjørt annonser på radio, i aviser og på internett. I tillegg vil det bli utgitt et hefte med informasjon om hendelsene og rabatter som tilbys i løpet av kampanjen, skriver avisen. For to uker siden ble Jerusalem Light Festival i Gamlebyen avsluttet. Den imponerende festivalen, som inkluderte utendørs show, og viste arbeidet til 70 ledende kunstnere fra hele landet, sparket i gang byens sommerarrangementer. Rundt 300.000 besøkende fra Israel og utland deltok på arrangementet. "Jerusalem er midt i en revolusjon, og er i ferd med å ta sin plass som den kulturelle hovedstaden i Israel,” sier Jerusalems ordfører Nir Barkat. Han viser til at Jerusalem i år vil produsere to og en halv gang så mange kulturelle begivenheter som årene før.

Jerusalem2Myndighetene og næringslivet i Jerusalem ønsker å øke den innenlandske turismen til landets hovedstad, og lanserer nå en ny kampanje med tittelen “Ta to dager for Jerusalem”. Formålet er å oppmuntre israelerne til å reise til hovedstaden. Kampanjen vil tilby attraktive feriepakker og rabatter på kulturelle steder, skriver Ynet.news.

Lansert med et budsjett på en million shekel, inviterer kampanjen allmennheten til å delta i noen av byens største kulturelle begivenheter, slik som International Film Festival som starter på torsdag og varer en uke, den festlige gjenåpning av Israels Museum fra 29. til 31. juli, Den internasjonale Kunst og Håndverk Festivalen de to første ukene i august, og Puppet Theater Festival fra 8 til 13 august.

Partnere i kampanjen er turistdepartementet, Jerusalem kommune, Statsministerens kontor, Jerusalem Development Authority, og Jerusalem Hotel Association. Som en del av kampanjen, vil det bli tilbudt spesielle turistpakker som inkluderer billetter til arrangementer, rabatt på overnatting på de beste hotellene i byen, og reduserte priser på turistattraksjonene, skriver avisen. Pakkene kan selvsagt også kjøpes av utenlandske turister.

Blant turene som tilbys i forbindelse med kampanjen vil være en tur i fotsporene av filmene ble vist under filmfestivalen, en tur i fotsporene til David Grossman’s bøker, og mer.  

For å fremme kampanjen vil det bli kjørt annonser på radio, i aviser og på internett. I tillegg vil det bli utgitt et hefte med informasjon om hendelsene og rabatter som tilbys i løpet av kampanjen, skriver avisen.

For to uker siden ble Jerusalem Light Festival i Gamlebyen avsluttet. Den imponerende festivalen, som inkluderte utendørs show, og viste arbeidet til 70 ledende kunstnere fra hele landet, sparket i gang byens sommerarrangementer. Rundt 300.000 besøkende fra Israel og utland deltok på arrangementet.

“Jerusalem er midt i en revolusjon, og er i ferd med å ta sin plass som den kulturelle hovedstaden i Israel,” sier Jerusalems ordfører Nir Barkat. Han viser til at Jerusalem i år vil produsere to og en halv gang så mange kulturelle begivenheter som årene før.