Dersom vi legger salget av turistbøker til grunn er Israel i ferd med å bli et stadig mer populært reisemål for japanske turister, skriver avisen Haaretz. Utgiveren av Japans største reiseguide har lagt Israel til i sin serie med bøker for globetrottere, og salget gikk umiddelbart rett til værs, og endte etter kort tid på andreplassen over bestselgerbøker om reisemål. De fleste japanske turister som reiser alene og ikke på charterturer eller i grupper bruker Globetrotter bøkene som en ”turistbibel”, som de benytter både til å finne hoteller og restaurantanbefalinger, og til og med handlesentre, skriver avisen. Fordi boken som guider japanske turister i Israel er blitt så populær vil den nå bli utgitt også i Korea. Det har vært en økning av turister til Israel fra Øst Asia, inkludert Japan, Kina og Korea de siste årene. I 2008 kom det ca. 135 000 besøkende fra Øst Asia, noe som var en økning på 20 prosent i forhold til året før.

JapanDersom vi legger salget av turistbøker til grunn er Israel i ferd med å bli et stadig mer populært reisemål for japanske turister, skriver avisen Haaretz. Utgiveren av Japans største reiseguide har lagt Israel til i sin serie med bøker for globetrottere, og salget gikk umiddelbart rett til værs, og endte etter kort tid på andreplassen over bestselgerbøker om reisemål.

De fleste japanske turister som reiser alene og ikke på charterturer eller i grupper bruker Globetrotter bøkene som en ”turistbibel”, som de benytter både til å finne hoteller og restaurantanbefalinger, og til og med handlesentre, skriver avisen. Fordi boken som guider japanske turister i Israel er blitt så populær vil den nå bli utgitt også i Korea.

Det har vært en økning av turister til Israel fra Øst Asia, inkludert Japan, Kina og Korea de siste årene. I 2008 kom det ca. 135 000 besøkende fra Øst Asia, noe som var en økning på 20 prosent i forhold til året før.