Nå skal det israelske sykkelforbundet lære jødiske, kristne og arabiske barn å sykle. Barn fra hele Israel vil bli tatt med på veiene med gratis sykler og trent av organisasjonen Bikes4all, som er sponset av sykkelforbundet, skriver Israel21c. Beduinlandsbyen Um Batten, like utenfor Bersheba i det sørlige Israel har ingen asfalterte veier, noe som gjør den til et perfekt sted for en ny sykkelklubb som kan drive med sykkelklatring i fjell. Bikes4All prosjektet er startet av International Fellowship of Christians and Jews. Organisasjonen har distribuert gratis sykler til mer enn 1400 jøder, arabere, drusere og kristne barn over hele Israel. 50 av dem ble donert til en skole i Um Bateen, skriver Israel21c. Bak Bikes4QAll står Eyal Hershtik, som tidligere jobbet i høyteknologibransjen, men etter syv år med høyteknologi isteden ofret seg for sykkelverdenen. Han håper å spre de positiv aspektene med sykling til ungdom over hele Israel. Slik han ser det inkluderer det verdien av å arbeide sammen, lære om ansvar, - for utstyret og hverandre, veisikkerhet, og hensyn til miljøet rundt oss. Straks barn viser sine positive holdninger til prosjektet får de lov til å ta med sykkelen hjem, og dermed oppfylle et annet av Bike4All sine mål, at guttene vil ha deres egen transport fra hjemmet til skolen og tilbake, og ikke lenger trenger å bli kjørt med buss eller av foreldrene med bil. httpv://www.youtube.com/watch?v=E43mUeMB_Go&feature=player_embedded

sykkelNå skal det israelske sykkelforbundet lære jødiske, kristne og arabiske barn å sykle. Barn fra hele Israel vil bli tatt med på veiene med gratis sykler og trent av organisasjonen Bikes4all, som er sponset av sykkelforbundet, skriver Israel21c.

Beduinlandsbyen Um Batten, like utenfor Bersheba i det sørlige Israel har ingen asfalterte veier, noe som gjør den til et perfekt sted for en ny sykkelklubb som kan drive med sykkelklatring i fjell.

Bikes4All prosjektet er startet av International Fellowship of Christians and Jews. Organisasjonen har distribuert gratis sykler til mer enn 1400 jøder, arabere, drusere og kristne barn over hele Israel. 50 av dem ble donert til en skole i Um Bateen, skriver Israel21c.

Bak Bikes4QAll står Eyal Hershtik, som tidligere jobbet i høyteknologibransjen, men etter syv år med høyteknologi isteden ofret seg for sykkelverdenen. Han håper å spre de positiv aspektene med sykling til ungdom over hele Israel. Slik han ser det inkluderer det verdien av å arbeide sammen, lære om ansvar, – for utstyret og hverandre, veisikkerhet, og hensyn til miljøet rundt oss.

Straks barn viser sine positive holdninger til prosjektet får de lov til å ta med sykkelen hjem, og dermed oppfylle et annet av Bike4All sine mål, at guttene vil ha deres egen transport fra hjemmet til skolen og tilbake, og ikke lenger trenger å bli kjørt med buss eller av foreldrene med bil.