Den amerikanske sangstjernen Neil Sedaka følger I fotsporene til Paul Anka og kommer til Israel for å opptre. Neil Sedaka skal underholde israelerne i Tel Aviv 16.oktober, melder Jerusalem Post. Sedaka har vært aktiv i mer enn 50 år, og har i tillegg til sin karriere som sanger også skrevet sanger for størrelser som Frank Sinatra, Elvis Presley og Tom Jones. Han er også en dyktig pianist. Blant Neil Sedakas mange heat er "Stupid Cupid," "Where the Boys Are," "Oh! Carol" og "Happy Birthday Sweet Sixteen."

Neil_SedakaDen amerikanske sangstjernen Neil Sedaka følger I fotsporene til Paul Anka og kommer til Israel for å opptre. Neil Sedaka skal underholde israelerne i Tel Aviv 16.oktober, melder Jerusalem Post. Sedaka har vært aktiv i mer enn 50 år, og har i tillegg til sin karriere som sanger også skrevet sanger for størrelser som Frank Sinatra, Elvis Presley og Tom Jones. Han er også en dyktig pianist.

Blant Neil Sedakas mange heat er “Stupid Cupid,” “Where the Boys Are,” “Oh! Carol” og “Happy Birthday Sweet Sixteen.”