I helgen arrangerer organisasjonen Med Israel for Fred en konferanse på Gardermoen Congress Center med spennende foredragsholder fra Norge og utlandet. Fredag talte Herb Keinon om hvordan terror har endret Israel og veien til fred, og i dag var søkelyset rettet mot Israels økonomi. Lise Abramovicz gikk gjennom utviklingen i handelen mellom Israel og Sverige, og lederen for Norsk Israelsk Handelskammer, Dag Abrahamsen, fortalte om handelskammerets arbeid og manet til samarbeid mellom alle som kjemper for å styrke samarbeidet med Israel. Her kan du se Dag Abrahamsens innlegg son nettopp er avsluttet. I morgen kl. 09.15 blir konferansen åpnet av den israelske ambassadøren i Norge, Michael Eigal, og Herb Keinon vil prate om Jerusalem og forholdet mellom USA og Israel. Deretter Noam Bedein, fra Sderot, forteller om hvordan er å leve i et tilfluktsrom, og konferansen avsluttes med et innlegg av Beidein med tittelen ”Terrorens ansikt. Angrep mot sivile fra sivile områder.” Hele konferansen kan du følge live på www.miff.no. Journalist Herb Keinon jobber i Jerusalem Post. Han vil ifølge arrangørene gi siste nytt og et gløtt bak kulissene i det politiske dramaet som utspiller seg mellom Jerusalem, Ramallah og Washington. Keinon forteller også hvordan det er å oppdra fire barn under skyggen av terror. Keinon vokste opp i USA, men har bodd i Israel størstedelen av sitt voksne liv. Noam Bedein fra Sderot Media Center forteller hvordan det er å leve med rakett-trusselen fra Gaza-stripen. Sderot er det israelske tettstedet som har blitt mest utsatt for rakettangrep fra Gaza-stripen de siste årene. Her kan du se foredraget til Lisa Abramovicz om samhandelen mellom Sverige og Israel

Dag_AbrahamsenI helgen arrangerer organisasjonen Med Israel for Fred en konferanse på Gardermoen Congress Center med spennende foredragsholder fra Norge og utlandet. Fredag talte Herb Keinon om hvordan terror har endret Israel og veien til fred, og i dag var søkelyset rettet mot Israels økonomi. Lise Abramovicz gikk gjennom utviklingen i handelen mellom Israel og Sverige, og lederen for Norsk Israelsk Handelskammer, Dag Abrahamsen, fortalte om handelskammerets arbeid og manet til samarbeid mellom alle som kjemper for å styrke samarbeidet med Israel.

Her kan du se Dag Abrahamsens innlegg son nettopp er avsluttet.

I morgen kl. 09.15 blir konferansen åpnet av den israelske ambassadøren i Norge, Michael Eigal, og Herb Keinon vil prate om Jerusalem og forholdet mellom USA og Israel. Deretter Noam Bedein, fra Sderot, forteller om hvordan er å leve i et tilfluktsrom, og konferansen avsluttes med et innlegg av Beidein med tittelen ”Terrorens ansikt. Angrep mot sivile fra sivile områder.”

Hele konferansen kan du følge live på www.miff.no.

Journalist Herb Keinon jobber i Jerusalem Post. Han vil ifølge arrangørene gi siste nytt og et gløtt bak kulissene i det politiske dramaet som utspiller seg mellom Jerusalem, Ramallah og Washington. Keinon forteller også hvordan det er å oppdra fire barn under skyggen av terror. Keinon vokste opp i USA, men har bodd i Israel størstedelen av sitt voksne liv.

Noam Bedein fra Sderot Media Center forteller hvordan det er å leve med rakett-trusselen fra Gaza-stripen. Sderot er det israelske tettstedet som har blitt mest utsatt for rakettangrep fra Gaza-stripen de siste årene.

Her kan du se foredraget til Lisa Abramovicz om samhandelen mellom Sverige og Israel