Kanskje inspirert av melodi Grand Prix og Harel Skaat slår den israelske hæren, IDF, nå til med musikkvideoen ”You are the Land, You are the Home”.  Låten ble sluppet i forbindelse med at undervisningskorpset i IDF feiret Israels 62 års-dag. Smadar Shir har skrevet sangen og Li Biran, som arbeider som musikkarrangør for IDFs soldatband har komponert musikken, melder hærens hjemmeside. Stjernen i musikkvideoen heter Gaya Traub. Hun spiller en ung fotograf som snapper opp mange ulke sider ved israelernes liv. Her er låten: httpv://www.youtube.com/watch?v=5sZVz1bermM&feature=player_embedded

Israel_hæren2Kanskje inspirert av melodi Grand Prix og Harel Skaat slår den israelske hæren, IDF, nå til med musikkvideoen ”You are the Land, You are the Home”.  Låten ble sluppet i forbindelse med at undervisningskorpset i IDF feiret Israels 62 års-dag. Smadar Shir har skrevet sangen og Li Biran, som arbeider som musikkarrangør for IDFs soldatband har komponert musikken, melder hærens hjemmeside. Stjernen i musikkvideoen heter Gaya Traub. Hun spiller en ung fotograf som snapper opp mange ulke sider ved israelernes liv.

Her er låten: