Natt til i dag gikk det amerikanske heavy metal-bandet Metallica på scenen på Ramat Gan stadion i Tel Aviv og spilte ifølge Jerusalem Post trygg metallmusikk for massene. Forrige gang Metallica opptrådte i Israel var i 1999. I år har bandet satt ut på en lang turne, og har allerede opptrådt flere stedet i Europa og Asia, og skal tilbake til Europa etter konserten i Israel. Et israelsk band hadde æren å være blant de to oppvarmingsbandene. Orphaned Land, ble etablert så tidlig som i 1981, og er et av de få metallbandene som kombinerer jødisk pivyut og arabisk folkemusikk med deres egne lyder. Deres 2004 album, Mabool, beskrev tre sønner, en for hver av religionene som utgår fra Abraham, som forsøker å advare mot en kommende flodbølge, skriver avisen. Metallica er et Grammy-belønnet amerikansk metal-band som ble stiftet i Los Angeles i USA 28. oktober 1981. Siden 1991, og den til da største salgssuksessen Metallica (The Black Album), har det kommersielt sett vært et av de mest suksessfulle bandene i heavy metal-historien. Med 57 millioner solgte album i USA (ifølge RIAA-tall) og tilnærmet det samme i resten av verden, er det totale antallet solgte album rundt 100 millioner (2007), skriver Wikipedia i sin presentasjon av Metallica. Her kan du se opptak fra nattens konsert: httpv://www.youtube.com/watch?v=M63rKArvYyk&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=pPBqfVAVD7w httpv://www.youtube.com/watch?v=bRDKPEJnpC0&feature=related

Metallica2Natt til i dag gikk det amerikanske heavy metal-bandet Metallica på scenen på Ramat Gan stadion i Tel Aviv og spilte ifølge Jerusalem Post trygg metallmusikk for massene. Forrige gang Metallica opptrådte i Israel var i 1999. I år har bandet satt ut på en lang turne, og har allerede opptrådt flere stedet i Europa og Asia, og skal tilbake til Europa etter konserten i Israel.

Et israelsk band hadde æren å være blant de to oppvarmingsbandene. Orphaned Land, ble etablert så tidlig som i 1981, og er et av de få metallbandene som kombinerer jødisk pivyut og arabisk folkemusikk med deres egne lyder. Deres 2004 album, Mabool, beskrev tre sønner, en for hver av religionene som utgår fra Abraham, som forsøker å advare mot en kommende flodbølge, skriver avisen.

Metallica er et Grammy-belønnet amerikansk metal-band som ble stiftet i Los Angeles i USA 28. oktober 1981. Siden 1991, og den til da største salgssuksessen Metallica (The Black Album), har det kommersielt sett vært et av de mest suksessfulle bandene i heavy metal-historien. Med 57 millioner solgte album i USA (ifølge RIAA-tall) og tilnærmet det samme i resten av verden, er det totale antallet solgte album rundt 100 millioner (2007), skriver Wikipedia i sin presentasjon av Metallica.

Her kan du se opptak fra nattens konsert: