Israelske Harel Skaat ble behandlet som en popstjerne, og elevene flokket seg rundt ham, da han var en snartur innom Hosle skole på torsdag. Det var nesten Beatles-tilstander, skriver Aftenposten. Det var lite å si på interessen for det israelske idolet. Elevene hadde blant annet øvd inn en israelsk sang. Noe som falt i smak hos Harel. ”De var til å spise opp, de var utrolige søte,” forteller Harel Skaat til Aftenposten, og smiler fra øre til øre. Så var det tid for Harel Skaat til å opptre. Mens han sang sin ballade, «Milim», så var det musestille i salen. Til tross for det fremmede språket var elevene ifølge Aftenposten fullstendig oppslukt i sangen. Og etter å ha fullført sin egen eurovision-låt til stormende applaus, var Harel sjarmert i senk av elvene. ”Jeg elsker dem. Jeg tar gjerne med meg noen elever hjem til Israel,” sier Harel som ifølge avisen garantert har fått seg noen nye fans. httpv://www.youtube.com/watch?v=cCBGmaXimvg VG: Didrik på scenen for første gang VG: GP-maten veier 10 tonn VG: Norge er et vakkert land VG: Avviser hjelp

Israel_sanger_Harel_Skaat3Israelske Harel Skaat ble behandlet som en popstjerne, og elevene flokket seg rundt ham, da han var en snartur innom Hosle skole på torsdag. Det var nesten Beatles-tilstander, skriver Aftenposten. Det var lite å si på interessen for det israelske idolet. Elevene hadde blant annet øvd inn en israelsk sang. Noe som falt i smak hos Harel.

”De var til å spise opp, de var utrolige søte,” forteller Harel Skaat til Aftenposten, og smiler fra øre til øre.

Så var det tid for Harel Skaat til å opptre. Mens han sang sin ballade, «Milim», så var det musestille i salen. Til tross for det fremmede språket var elevene ifølge Aftenposten fullstendig oppslukt i sangen. Og etter å ha fullført sin egen eurovision-låt til stormende applaus, var Harel sjarmert i senk av elvene.

”Jeg elsker dem. Jeg tar gjerne med meg noen elever hjem til Israel,” sier Harel som ifølge avisen garantert har fått seg noen nye fans.

VG: Didrik på scenen for første gang

VG: GP-maten veier 10 tonn

VG: Norge er et vakkert land

VG: Avviser hjelp