Den israelske MGP-favoritten, Harel Skaat, er på plass i Telenor Arena. Tirsdag holdt han pressekonferanse og han har allerede rukket den flørste fremførelsen på norsk jord. Harel Skaat er 28 år gammel, fra Kfar Sava. Han ble førstegang kjent etter å ha vunnet et talentshow som kan sammenliknes med det norske X-Faktor, i 2004. Siden da har han deltatt i flere barnefestivaler og deltatt i en musikal basert på livet til Israels avdøde tidligere president Yitzhak Rabin. I 2006 ble han kåret til årets mannlige sanger i Israel av en større israelsk musikkanal, og kom ut med sitt første album. I Telenor Arena skal han fremføre melodien Milim: httpv://www.youtube.com/watch?v=Y_y27R0IrDI&feature=related Her kan du se Skaat fremføre sin melodi under øvelse i Telenor Arena: httpv://www.youtube.com/watch?v=zAYt8xsA6rM Og her kan du høre hva han mener om sangen og vinnermulighetene: httpv://www.youtube.com/watch?v=hjluf9dNTzA httpv://www.youtube.com/watch?v=45XshJxJPBw httpv://www.youtube.com/watch?v=-XOTggB8rBc&feature=related VG: Avviser hjelp VG: Didrik på scenen i Telenor Arena VG: Didrik var NRKs favoritt VG: Rybakflørter i Oslo VG: Fikk bil av kjæresten til MGP-generalen VG: Rybaks ungkarsrede VG: Rybak om drømmeåret VG: Her kysser Rybak VG: Ellevill Rybakflørt VG: Finalene rammes av streik VG: Slik opplever du GP-festen gratis VG: Drømmer om Rybak

Harel_Skaat3Den israelske MGP-favoritten, Harel Skaat, er på plass i Telenor Arena. Tirsdag holdt han pressekonferanse og han har allerede rukket den flørste fremførelsen på norsk jord. Harel Skaat er 28 år gammel, fra Kfar Sava. Han ble førstegang kjent etter å ha vunnet et talentshow som kan sammenliknes med det norske X-Faktor, i 2004.

Siden da har han deltatt i flere barnefestivaler og deltatt i en musikal basert på livet til Israels avdøde tidligere president Yitzhak Rabin. I 2006 ble han kåret til årets mannlige sanger i Israel av en større israelsk musikkanal, og kom ut med sitt første album. I Telenor Arena skal han fremføre melodien Milim:

Her kan du se Skaat fremføre sin melodi under øvelse i Telenor Arena:

Og her kan du høre hva han mener om sangen og vinnermulighetene:

VG: Avviser hjelp

VG: Didrik på scenen i Telenor Arena

VG: Didrik var NRKs favoritt

VG: Rybakflørter i Oslo

VG: Fikk bil av kjæresten til MGP-generalen

VG: Rybaks ungkarsrede

VG: Rybak om drømmeåret

VG: Her kysser Rybak

VG: Ellevill Rybakflørt

VG: Finalene rammes av streik

VG: Slik opplever du GP-festen gratis

VG: Drømmer om Rybak